@Goidsie
- 2009
- Ander
- Integraal
Sitecode: 51916
Mooie rustige camping, net buiten de stad. Met broodjes service. Sanitair is enkele jaren geleden vervangen. uitstekende douches en sanitaire uitrusting. Wij hebben een grote camper, en wij kregen een mooie plaats waar we netjes konden staan. Ik adviseer wel om vroeg te komen. dan kan je nog kiezen. Receptie spreekt vloeiend Engels.
De beste opportuniteit om Pisa te voet te bezoeken. 15 minuten stappen en je bent in het toeristisch centrum van Pisa. Je wordt vriendelijk onthaald, maar is duidelijk een camping voor 24 of 48 uur. Sanitair is oud, maar proper. En prettig is het winkeltje met normale prijzen en broodjes service.
Ruime plaatsen, ook voor grotere campers. Bijzonder vriendelijk personeel. Ze regelde voor ons het bezoek aan de marmermijnen van Carrara. Het restaurant is prijs/kwaliteit een mooie en lekkere aanvulling. Gaan we zeker nog eens terug ! De zee is op 300 m.
Is een camper-parking @ 18 Euro / nacht. Je staat veilig, samen en dat is het. Uitstekend om tijdens de terugtocht een nachtje rustig te slapen.
een bijzonder rustige plaats in het midden van het groen. De 5 Euro dient om het parkeergedeelte en het monument te onderhouden. Een bezoek aan het museum is een echte openbaring. Voor de volledige tour in het museum heb je toch 4 - 5 uur tijd nodig. En er is voor iedereen wonend in de Benelux om te ontdekken en ervaren. Een absolute must TODO !
Top camping. Alle voorzieningen met grotere plaatsen voor grotere campers. Geef vooraf de grootte van de camper op, voor een correcte plaatsaanduiding. Wij betaalden 180 Euro voor 4 nachten eind augustus. De winkel en restaurant zijn zeker niet duurder dan bij ons. Aan de buitenzijde is een speciaal servicepunt gemaakt voor campers. Firenze eenvoudig te bezoeken via openbaar busvervoer om de 20 minuten.
Een klassieke parking, 2 euro/24uur, op loopafstand van het mooie en levendige entrum van de stad. In de dag druk’ ook druk treinverkeer. Doch na 22h geen treinverkeer meer tot 7h s’ochtends. We hebben er 2 nachten gestaan zonder problemen.
Wat een mooi plaats. Wat een zicht, met de ondergaande zon. En dit gratis ! Je staat op de parking van de begraafplaats. Deze moet je gezien hebben. Nergens hebben we een begraafplaats gezien met verdiepingen.... Het plaatselijke restaurant en de iets verdere wijnbaar zijn absolute dingen die je dient te ervaren. Bijzonder prijselijk, uitstekende locale keuken en degustatie van lokale wijnen en prosecco’s. Hier komen we zeker nog eens terug.
Een verschrikkelijk ongezellige plaats. Als wijn er stonden was er ook een zigeuner familie die een ruime gebied toe eigende. Ongezellige, allen naast elkaar en naast de grote weg met veel verkeer. Goed voor en kort bezoek van de stad, korte nacht en terug weg.
Wens je Beaune, de hoofdstad van de Bourgognewijn te bezoeken? Dan is deze plaats zeker de moeite waard. je neemt een ticket bij de ingang en je rekent af bij het buitenrijden. Voldoende plaats voor zowel (zeer) grote als kleine campers. Gezellig stadscentrum op een kleine kilometer, met gastronomie ten top.
Sitecode: 2082
Deze camperplaats is er niet meer. Restaurant is ook al een tijdje gesloten. Deze mag inderdaad van de lijst geschrapt worden.
Een supermooie plaats. In een klein parkje net buiten het centrum aan een riviertje. Restaurant ( bruin café / bar / restaurant) en bakker op 150 meter. Een absolute aanrader is het prachtige kasteel. bezoek van de tuin met expo is gratis. het kasteel met begeleiding (frans / engels) voor een paar euro’s. Een pareltje.
Mooie locatie, rustig gelegen, een beetje van de weg. Er zijn 4 plaatsen aangeduid spécifiek voor Campers, doch er is plaats voor het dubbele. Gebruik de gelegenheid om het museum en het langste ondertunneling kanaal van Frankrijk te bezoeken. Een andere bezienswaardigheid op 3-4 km is de bron van de Schelde rivier.
Prachtige nette plaats voor een dertigtal (grote) campers. Voor een gratis parking een toplocatie. Voorzieningen voor lozen en watertappen zijn gratis. Uitstekende culinaire restaurants en bistro's binnen de kasteelmuren op 350 m. Een aanrader, en gekend door de Spanjaarden. Vroeg aanwezig zijn is een must.
Nette plaats met enthousiaste en buitengewoon vriendelijke uitbaters. Hebben een gezellige midden plaats met banken voorzien en staken de Bbq aan zodat geïnteresseerde gasten daar hun avondmaal konden bereiden.
Rustige Lokatie, achteraan een hotel met uitstekend restaurant waar je kan eten voro een schappelijke prijs. S'ochtends heb je de mogelijkheid om voor 10.00 EUro / persoon aan te schuiven aan het ontbijtbuffet. LET WEL ! Deze site is NIET meer gratis. Het Hotel komt 10.00 Euro vragen voor de staanplaats zonder voorzieningen!.
Top plaats om te staan. Ruime plaatsen, supernet sanitair... En 20 minuutjes wandelen tot het centrum. Absoluut topplaats
Bij mooi weer kan je geen betere gratis plaats voorstellen. Iedereen in het dorp spreekt je aan, je voelt je volledig welkom. Absolute topper.