Camping Arco Lido

fransgielen

jul 2025

Vier sterren vanwege de prachtige ligging aan het water. Ideaal voor watersporters. Winkeltje op de camping, vriendelijke receptionisten, Lidl in de buurt. Genoeg plekken waar de hond het water in kan.

Jorrom

mei 2025

Mooie camping tegen het Gardameer aan. We hadden gereserveerd en daarbij werd niet verteld, ook niet op de site dat er een festival was van twee dagen. Dus mochten we twee dagen lang van 16.00 uur tot 23.45 uur mee genieten van muziek die niet onze keuze zou zijn. Maar goed, hadden ze wel even kunnen melden. Camping schoon en ook het sanitair prima en goed schoon. Als je van watersport houd ben je hier op je plaats.

EsRiandNacho

apr 2025

Mooi gelegen, rustige camping met eigen toegang direct tot het meer. Veel fiets en wandelmogelijkheden. Vanaf Torbole met de boot naar Limone en Malcesine. Watersportmogelijkheden direct vanaf de camping met eigen materiaal of te huur bij een van de vele surfcentra. Net sanitair en goede douches. Campingwinkeltje en bar voor gezelligheid s' avonds. Vriendelijk en behulpzame medewerkers die ook goed Duits praten. Wij hebben hier 3x verlengd 🤩

Via Lungo Sarca 30

38062, Riva del Garda, Italië

Het minimum aantal nachten kan variëren, afhankelijk van de beschikbaarheid - raadpleeg de camping - centrum 800m

8 apr t/m 23 apr

23 sep t/m 19 okt

24 apr t/m 22 sep

Toon alle tijden en prijzen