@EsRiandNacho
- 2021
- Chausson 650
- Ford
Hele mooie plek tussen verschillende soorten bomen en direct bij de zee. Aardige beheerders. Smalle toegangsweg en ook enoge stuurkunsten nodig op het terrein, maar als je staat is het prachtig. Sanitair gedateerd, minimaal 2 nachten verblijf en geen grijs water stort. Maar zeker een hele mooie plek dichtbij Denia om te verblijven👍
2e keer hier en zeker niet de laatste keer😃.Hele fijne camping op een prachtige locatie👍.
Een foto toegevoegd aan een locatie · 10 maanden geleden

Verzorgde nette plek, 16 ruime parkeerplaatsen met 12 stopcontacten (3 zuilen van 4). Een zuil defect en wij hadden dus als nr 9 helaas geen stroom. Maar voor €1,-(!) per nacht en een eigen volle accu aan boord hoor je ons niet klagen😅
Mooie en handige plek om te overnachten als je Barcelona wilt bezoeken. Met de metro, op de fiets of zelfs wandelend ben je zo bij de belangrijkste bezienswaardigheden.(Sagrada 5km). Stadslocatie. Park(hond) op 15 min wandelen. Ingang: direct na de stoplichten links, beetje verstopt en beetje lastige inrit. Aardige beheerders👍
Een foto toegevoegd aan een locatie · 10 maanden geleden

5 foto's toegevoegd · 10 maanden geleden

mooie plek net buiten het dorp. Idd wel aan een spoorlijn, maar na de 4e trein hoor je het al niet meer😅 . Voor 15 euro niet te duur en heel netjes. Ruime plekken 👍. Wandelen met de hond over een mooi fietspad langs de Rhone.
Ruime parkeerplaats met apart deel voor campers. Na oprijden en parkeren melden bij blauwe pakeerhuis vooraan als je wilt overnachten. Je krijgt dan na betalen een pasje voor het sanitairgebouw net buiten de parking(zijde bootheflift) met douches en dan kun je ook zwart water kwijt en schoon water tanken. Lange slang nodig of gieter want je kunt er niet naast rijden. WC is altijd betaald €0,50 per keer. Mooie plek en rustige omgeving na 18.00u.
3 foto's toegevoegd · ongeveer 1 jaar geleden