Campeggio il Drago

• Stroom

Pieter-D.

jul 2025

Wij vonden dit voor de gevraagde prijs een heel leuke camping. Basis sanitair wat wel in orde is en een heel leuk zwembad. Super sympathieke eigenaars, de dochter spreekt goed Engels. Als je er naar toe rijdt en je komt uit de richting van Spoleto: PAS OP! Elke GPS stuurt je de haarspeldweg omhoog richting Logan. Daar staan verbodsborden dat je er niet in mag met camper!!! Je moet de SP474 hebben en die vertrekt vlak aan Grand Hotel Elite (links

Eens met de opmerkingen hieronder. Heel aardige gastvrije mensen. Geen luxe, maar prima sfeer in een mooie omgeving Volg de route die in de review van 24-06-22 is beschreven. Wij deden dat niet, volgden de tomtom en kwamen op een heel steil, smal weggetje terecht met scherpe haarspeldbochten. Ging net met onze camper van 7.40 m, maar verdient geen aanbeveling.

Heerlijke plek, met prachtig uitzicht. Voorzieningen zijn prima. goede plekken. De eigenaresse kookt een lekkere maaltijd, ook als er maar twee klanten zijn. Aanrader. Deze CP ligt op 900m hoog dus ‘s-nachts kan het fris zijn.

loc. san giorgio di cascia

06043, Cascia, Italië

rustige camping - centrum 8km