@Piri-Fleurette
September 2026
Een locatie beoordeeld · 4 dagen geleden
Prima camping, ruime plekken, uitzicht over water, goede voorzieningen, maar de meeste plekken zijn te schuin voor onze levellers. Cash betalen.
Juni 2026
een hele fijne camping, het uitzicht vanuit de plaatsen aan het water is fantastisch mooi, met prachtige zonsondergangen! Door medische omstandigheden liep onze vakantie anders dan gepland en de campingeigenaar is geweldig behulpzaam geweest. Beter kun je niet treffen!
Mei 2026
Naast het restaurant een groot terrein met 12 stroomaansluitingen voor campers. Hier sta je voor £ 15.- max 24 uur. Aan de andere kant van de weg een nog groter terrein zonder elektriciteit, kost £ 8.-. Naast het restaurant (voor iedereen toegankelijk) goede toiletten, douche, wc-cassette legen en waterkraan. Tot 15.30 uur (nu, in mei) goedkoop eten in restaurant. 's Nachts doodstil, geen aggregaat gehoord.
Inderdaad mooie plekken voor campers als je de rotzooi voorbij bent. Prachtig, verwarmd sanitair. Cash betalen, wij betaalden (half mei) £ 30.- per nacht, inclusief elektriciteit
Eens met de eerdere reviews. Dikke voldoende voor het sanitair: schoon, ruim, heerlijk verwarmd. Gebruik wasmachine £ 3,-, droger ook £ 3,-. Jammer dat er geen elektriciteit is.
Vreemd dat al 10 jaar geen reviews zijn geplaatst; het is een prima plek met weids uitzicht over het dal met veel schapen. Sanitair (2 toiletten en 1 douche) is sterk verouderd maar schoon en toereikend. Je betaalt £ 1 voor gebruik douche. Overnachten is £ 21 pn. Twee minpuntjes: overdag wat lawaai van de weg, 100 meter verderop, en er hangt een mestlucht.
2 foto's toegevoegd · 12 maanden geleden

Eens met alle positieve beoordelingen hier onder. Hartelijk ontvangen, lekker gegeten. Bij de camperplekken staat nu een vat van 500 liter waar je water uit kunt tappen.
Prima camping, mooie ruime plekken, heerlijk rustig. In- en uitchecken met kaart gaat goed. Let op: sanitair is slechts geopend van juni t/m september.
Toen we hier op maandag vóór 11.00 uur aankwamen stond het al vol en ook na een poosje wachten maakte niemand aanstalten om te vertrekken. We wilden maar een paar uur blijven, en zijn toen maar bij de Lidl gaan parkeren. Nóg dichter bij de opgravingen en de kathedraal ... De Aldi, iets verderop, heeft een nog groter parkeerterrein. De cp zag er goed uit, maar weinig of geen beschutting tegen de zon.