Park Camper Pontevigodarzere

• Stroom

• Voorzieningen passanten

albertopanuccio

1 weken geleden

We verbleven hier één nacht voor €10; elektriciteit is tegen betaling beschikbaar. Het is erg druk in de omgeving, dus het is er lawaaierig. Camperservice was niet mogelijk omdat het aangewezen gebied was afgezet. Vlakbij de A4, maar niet erg makkelijk te bereiken.

Stefano_48

jun 2025

De parkeergelegenheid is functioneel. Er is een supermarkt recht tegenover. De metrohalte ligt op een steenworp afstand en is perfect voor een bezoek aan de stad. Het enige minpuntje is dat de ruimte om te legen en te vullen maar een paar uur per dag open is, waardoor we midden in de ochtend vertrokken en dus niet konden legen. Prijs 10 euro per dag en elektriciteit 4 euro voor 16 uur.

Prijs: € 10. Elektriciteit kost € 6 extra voor 24 uur. De terreinknecht is erg zelfingenomen. Toiletafvoer en watertoevoer en -afvoer waren pas vanaf 14.00 uur op zondag beschikbaar. Afvalverwerking kost 0,50 cent extra. Het was allemaal erg bureaucratisch voor ons, de eerste en laatste keer.

Via Telemaco Signorini

35133, Padua, Italië

nabij afrit snelweg Padova Est A4 - betalen in automaat - supermarkt en chinees restaurant 100m - directe tram naar centrum 3km

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!