@Stefano_48
- 2020
De parkeergelegenheid is functioneel. Er is een supermarkt recht tegenover. De metrohalte ligt op een steenworp afstand en is perfect voor een bezoek aan de stad. Het enige minpuntje is dat de ruimte om te legen en te vullen maar een paar uur per dag open is, waardoor we midden in de ochtend vertrokken en dus niet konden legen. Prijs 10 euro per dag en elektriciteit 4 euro voor 16 uur.
Leuke camping, 10 minuten van het centrum van Livigno, ook erg handig om te skiën. Vriendelijk personeel. Schone faciliteiten. 27 euro per nacht voor twee personen inclusief elektriciteit.
hiervoor bewaar ik alleen de positie. anders kun je jezelf beter niet uiten.
Ideaal om Bonifaccio te voet te bezoeken. de diensten zijn gedateerd en niet in perfecte staat. weinig plaatsen voor campers langer dan 6 meter, zeer krappe camping.
Prettige ontvangst bij onze aankomst, ze spreken meerdere talen bij de receptie. goed restaurant met een mooi zwembad. het sanitair is goed onderhouden en schoon. het enige om in gedachten te houden is dat de begroeiing erg smal en laag is, bij grote campers is men verplicht in het begingedeelte te blijven. elektrische aansluitingen zijn niet veel.
we verbleven slechts één nacht op deze camping, het strand was erg mooi en het uitzicht vanuit de camper is adembenemend. De toiletten en badkamers zijn schoon en netjes. er is ook de mogelijkheid tot broodjesservice. bij de receptie zijn ze erg vriendelijk en behulpzaam.
misschien is de 5 sterren teveel, de camping is erg mooi en ligt aan een al even mooi vrij strand. het grote minpunt was dat we de stroom niet konden gebruiken, de ketting was minstens 30 meter van ons veld verwijderd. Een ander minpunt maar van minder belang is de betaalde wifi, misschien moet het op een 5-sterrencamping gratis zijn. goede toiletten.