Agricampeggio Corte Finiletto

JMO50

sep 2025

De eigenaar heette ons hartelijk en enthousiast welkom! Deze persoon is Belgisch en gaf ons (in het Frans) alle informatie die we nodig hadden om Verona te bezoeken (bus, gedetailleerde kaart, aantekeningen, enz.). We betaalden € 30 voor 2 personen en een auto (inclusief elektriciteit). Zeer schone toiletten met warm water voor € 0,50 per 4 minuten. De nabijgelegen weg is wat lawaaierig. Een zeer goede uitvalsbasis voor een bezoek aan Verona.

Mobietje

aug 2025

Mooie, verzorgde CP. Heel vriendelijke uitbaatster die je graag te woord staat. Enige minpuntje: er is redelijk druk verkeer langs de CP maar met oordopjes in had ik er geen last van. Wij betaalden 30€ cash voor 1 nachtje, 0,5 € voor de douche (4 min en goede straal!). Perfect om Verona met de fiets te bezoeken, kleine 10 km naar het oude stadscentrum

California70

aug 2025

kleinschalige camping, enthousiaste eigenaresse die je graag alle tips en tricks vertelt over Verona. 2 wc's en 1 douche, werkt met 50 ct munt. eenvoudig maar prima camping voor een bezoekje aan Verona

Strada Bresciana 44

37139, Verona, Italië