• Camperlocaties

• tiktok

@Mobietje

2018

Een locatie beoordeeld—8 maanden geleden

Mooie, verzorgde CP. Heel vriendelijke uitbaatster die je graag te woord staat. Enige minpuntje: er is redelijk druk verkeer langs de CP maar met oordopjes in had ik er geen last van. Wij betaalden 30€ cash voor 1 nachtje, 0,5 € voor de douche (4 min en goede straal!). Perfect om Verona met de fiets te bezoeken, kleine 10 km naar het oude stadscentrum

Een locatie beoordeeld—8 maanden geleden

Een supermooie camperplaats, elke vorige review is meer dan terecht. Wij met de fiets naar Fusina (10 km vlakke rit) om van daaruit de ferry naar Venetië te nemen (15€ heen en terug pp). Wij betaalden 30€ per nacht

Sitecode: 72058

Een hele mooie, kleine familiale CP met een prachtig nieuw sanitairblok. Ideale uitvalsbasis om de omgeving te verkennen, zeker als je goeie fietsen hebt.

Een locatie beoordeeld—8 maanden geleden

Om 22.30u toegekomen, alles toe maar eigenaar moet ons gezien hebben want hij kwam af en deed open voor ons. vriendelijke mens! Wij betaalden 14€ voor een nachtje zonder stroom. Perfect als rustplaats op doorrit! Veilig en rustig

Een locatie beoordeeld—8 maanden geleden

Gratis CP, 8-tal plaatsen waarvan 1 of 2 voor grote campers. Andere meer voor vans. Geen voorzieningen. Wel vriendelijke eigenaar die je welkom heet met een snoepje. In een envelopje kan je vrijwillige donatie doen. 500m van centrum, ideaal voor wie zelfvoorzienend is en geluk heeft dat er plaatsje vrij is

Een locatie beoordeeld—8 maanden geleden

prima overnachtingsplaats! Na 18u kan je gratis staan op alle plaatsen, allerlei vans en campers komen dan toe. Tegen 20u staat alles vol. om 8u smorgens opent de parking en moeten busplaatsen en kleine autoplaatsen vrij gemaakt worden. Voor grote campers dan enkel plaats aan zijkanten. wij hadden geluk: we mochten op de meest linkse busplaats blijven staan. van 8 tot 16 WC-blok open. Wij betaalden 15€ voor 2 nachten, eigenlijk voor 1 dag dus

Een locatie beoordeeld—8 maanden geleden

Mooie camping aan rivier, ook voor lange campers. wij gingen 5 dagen blijven maar door noodweer na 2 dagen vertrokken. Jammer want prima locatie voor uitstap naar Passo Tre Croci, startplaats voor wandeling naar Lago Di Sorapis, fenomenaal mooie wandeling! wij volgden route 215 ( begin vroeg, veel volk!) en keerden terug langs 216 en 213 (heel zwaar en pittig, tredzeker zijn!). wilden ook nog Cinque Torri en Tre Cime doen maar weer laat niet toe

Een locatie beoordeeld—8 maanden geleden

prijs-kwaliteit een prima, mooie, rustige CP, ook voor lange campers. Wij betaalden 13€ voor een nachtje zonder stroom. Op doorweg een ideale rustplaats!

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

supermooie CP, zicht op haven en Moezel. vriendelijke havenmeesters. Heel mooi sanitair! Stokbroodautomaat aanwezig, jeel lekker brood! 17,5€ voor 2. z’n geld waard!!!

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

op zich deftige camping, grote plaats voor camper, goed en proper sanitair. dicht bij centrum en kabelbaan. Maar… veel te duur… wij betaalden 109,2€ voor 2 nachten (2pers). Elektriciteit rekenen ze eenmalig 3€ kost aan en dan 1,2€ per kWh dat je verbruikt. In de zomer wordt Kaprun en Zell am See overspoeld door Arabieren. Het straatbeeld is volledig gebuld met boerka’s en nikabs.

Sitecode: 19111

Een heel nette camping met netjes onderhouden sanitair en mooie camperplaatsen! Mooie ligging, dicht bij de Liechtensteinklamme. Met de fiets naar Bischofshofen, naast de schans gestaan, indrukwekkend. De vriendelijkheid van de eigenaren is effectief ver te zoeken maar uiteindelijk moet ik niet met hen aan tafel zitten. Wij betaalden 50,5€ voor 2 met camper, best wel prijzig maar dat zijn alle campings hier in de buurt 😓

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Goede CP voor wie op doorreis en zelfvoorzienend is. 3 grote en gratis plaatsen voor grote mobilhomes, snel bezet! Kleine campervans kunnen ook overnachten op de gewone parking (er stonden er 7 deze nacht). Wij hadden een heel rustige nacht!

Een locatie beoordeeld—ongeveer 4 jaar geleden

Ideale camperplaats voor wie Roermond city of het outletcentrum wil bezoeken. Geen zicht op de haven. 18,5€ met stroom vond ik wat aan de dure kant hoewel alles wel voorzien is.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 4 jaar geleden

prachtige en heel goed onderhouden CP! De gastvrouw is bijzonder vriendelijk en behulpzaam. Uitstappen uit mobilhome = binnen stappen in Moeder Natuur met haar mooie bossen en heides. Ideaal om te wandelen en MTB’n! Voor 12€ een absolute aanrader!

Een locatie beoordeeld—ongeveer 4 jaar geleden

Heel mooie en proper onderhouden CP. prachtig natuurdomein! 2 mooie MTB-ritten gedaan, verder had dorpje (op zondag) niet zoveel te bieden. Vriendelijke ontvangst! Aanrader voor al wie van natuur houdt.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Heel mooie tussenstop! Parking is mooi aangelegd, open zicht op de rivier. Politiekantoor ernaast dus heel veilig gevoel. Weinig tot geen geluids-of verkeershinder. Vuil water kan je laten weglopen, verder geen voorzieningen. Zeker de moeite voor wie op door- of terugreis is! Gratis 😁

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Zeker aan te raden! wij betaalden 18€ voor 24u. Toevallig konde we parkeren op het beste plaatsje (einde parking) en hadden we prachtig zicht op de zonsondergang en sterrenhemel vanop ons “terrasje”. Rocamadour is heel gezellig en vanuit de CP mooi wandelingetje naar centrum langs de “chemin de la croix”. Openbaar toilet en containerparkje, verder geen voorzieningen. Ideaal voor 1 nachtje dus.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

dit bestaat idd niet meer, wat verderop P2 chateau aan te raden!

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

De CP is wat rommelig, er staan veel oude caravans. Maar wij vonden een goede plaats en waren heel tevreden over ons verblijf temeer omdat het volledig gratis was. 100m van de CP ligt het bruisende stadscentrum, heel veel mooie winkels, coctailbars, resto's. Al bij al een reden om terug te komen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Bijzonder mooie locatie, goed onderhouden en dichtbij strand, winkels,... wij betaalden grote plaats 26€ voor 24u + 6€ voor late checkout (8u extra blijven). Heel erg vriendelijk en behulpzaam onthaal! Wat prijzig maar zeker de moeite!!!

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

heel nette en goed onderhouden camperlocatie. Aan de rand van het natuurpark waar het prachrig fietsen en wandelen is. Eigenaar Paul is heel vriendelijk doch streng (zo moet je absoluut correct recycleren). Ontbeten in "Rustik", een bakkerij/ontbijt-fietscafé op 300m van de camping. Wout van Aert komt hier graag en vaak 😅. Zowel camperlocatie als Rustik een echte aanrader! 19€ voor grote plaats + elektriciteit. zijn geld zeker waard!

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

heel mooie camperplaats met alle voorzieningen. behulpzame eigenaar. prima prijs. een absolute aanrader!