Camping Park Soline

• Stroom

Steef013

jul 2024

Een grote teleurstelling! Sanitair vies, stond met me enkels in het water van een overspoelde wc, racende scooters en stepjes de gehele dag, mannen die prullenbakken plunderen voor statiegeld, mensen aan je tent voor verkoop van spullen, onvriendelijk personeel, ruzie/vechten en politie meerdere keren op de camping, harde muziek en luidruchtige jeugd. Camping nabij discotheek. (broodjes lekker en boulevard leuk)

Harmsen2023

jun 2023

leuke camping aan de zee. Wisselende grootte aan plekken die allemaal wel zon en schaduw bieden. Sanitair schoon en modern! prima speeltuin voor de kinderen. een bakker met veel keuze. wij hebben een prima verblijf gehad in Juni. camping was wel prijzig 50€ voor camper en 4 personen

Oske

jun 2023

Erg grote camping. Prachtige ligging direct aan zee. Leuke boulevard. Meerdere sanitairblokken zou handiger zijn. Het is met je afwas ver lopen naar het centrale sanitairgebouw. Ook kan er vaker en beter schoon gemaakt worden en wij waren er in juni, dus niet eens hoogseizoen. Niettemin toch echt genoten en in voorseizoen voor herhaling vatbaar.

Put Kumenta 16

23210, Grad Biograd na Moru, Kroatië

direct aan zee - in bos - zand- en kiezelstrand - campingwinkel - restaurant - jachthaven - centrum 1km

9 jul t/m 19 aug

ACSI - Campingcard