bewaakte en centraal gelegen parkeerplaats in de hoofdstraat, personenveer 400m - beachbar vlakbij de parkeerplaats
Ulica Bana Josipa Jelačića 89
20250, Orebić, KroatiëHRK 10,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
Kortingskaartengeen stroom, wel een nette wc en mogelijkheid om handen te wassen. Douche aan zee en dat voor 120 kuna voor 24 uur. aardige beheerder btw en heerlijk 2 nachten genoten van de omgeving (eilanden) vissen en bootje varen die je erg dichtbij kan huren
Gunstig gelegen voor een bezoek aan het nachtbar-eiland, toiletcontainers werden tijdens ons bezoek afgesloten, in het laagseizoen wordt de ruimte ook gebruikt als parkeerplaats voor boten, zeer vriendelijke eigenaar, elektriciteit en water aanwezig, voor een overnachting ok
Zo jammer. We werden benaderd door een slordige man die beweerde dat het zijn land was en hij de politie zou bellen als we ergens anders heen gingen. Licht gealarmeerd omdat er geen borden te zien waren als camperstop en de man geen identificatie had. Linksaf en gingen naar een camping.
Campinggedrag niet toegestaan
Wasmachine
Lozen afvalwater
Stroom (16A)
20250, Orebić, Kroatië42° 58' 31" N
parking@orebic.de
HRK 10,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenCampinggedrag niet toegestaan
Wasmachine