@halsies
- 2022
- Knaus 650 meg Sky ti
- 2016
Sitecode: 19027
entree van hotel is mooi. rij naar beneden voor de camperplekken. genoeg ruimte en electriciteitsaansluiting. douches redelijk. geen warm water om af te wassen en/of kleding te wassen. geen wasmachine aanwezig. voor 150 dh per nacht te duur. is wel incl stroom. ligt ruim 10 km van de medina van Fes. taxi va camping te duur. loop naar de weg en de taxis rijden af en aan. waren nog geen 30 dh kwijt.
heerlijk camping. Schoon sanitair en heerlijk warm water. op camping jeepsafari geregeld, eigenaar gaat mee, en daarna smaakvolle lunch in restaurant. Vanaf dakterras fenomenaal uitzicht op de Sahara. Camping is echt een aanrader.
Sitecode: 19659
Prachtige camping met zeer vriendelijk ontvangst. Kregen thee aangeboden. Alles super schoon. Goed sanitair. een aanrader.
op 24-11-2025 aangekomen. camping verlaten maar je kon er wel op. Tel. nrs gebeld maar niemand nam op. electra afgesloten. Geen facilitaire voorzieningen daar ze bezig zijn met nieuw washok. Hebben hier wel overnacht omdat het al laat was. Prima geslapen en prachtige ligging aan de donau.
Deze plek aan zee is nu verboden om te camperen. Helaas.
een prima plek aan het strand. staan borden No Camping maar toen wij aankwamen stonden er 7 campers dus wij zijn ook gaan staan. verder geen voorzieningen. ook geen afvalbakken. geen campergedrag.
Goede plek om te overnachten als je een dagje op je fiets naar Elafonisson wil. Vriendelijke beheerder. Eten prima in de Taverne. Je kan hier je camper servicen.
super mooie plek waar zeker 10 tot 13 campers kunnen staan met een groot breed kiezelstrand. overdag komt de lokale bevolking zwemmen. Er zijn geen afvalbakken of andere voorzieningen. zonsonderdag is hier adembenemend mooi. een aanrader.
hier 1 nacht gestaan. super plek aan zee. dicht bij heerlijk restaurant waar ik de lekkerste tzaziki ooit heb gehad. stonden met 6 andere campers. lopen wel roedel honden rond die bij alles aanslaan. geen aandacht aan besteed. ze doen verder niks. er is zelf een kraan aanwezig. verder alleen een vuilnisbak. voor ons was het een super stop.
Sitecode: 20592
prachtige gescheiden plekken. samitair ietwat verouderd maar heerlijk warm water. er zijn wasmachines aanwezig en een droger. in de wintetperiode is er een skilocker aanwezig. bij de camping is ook de gratis skibus die je naar de gondel brengt, wat ook te belopen valt. wifi is redelijk tot goed.
Betaalden 20 euro. Geen stroom en water. Is een parkeerplaats en goed voor 1 nacht. positief dicht bij de boot en centrum met leuke restaurant
groot terrein waarvan enkele plekken schaduw geven door de bomen. zeer vriendelijke eigenaren. hebben hier een week gestaan. prachtige zandstranden in de omgeving. zeer eenvoudig sanitair maar er is zelfs een wasmachine gratis tot beschikking. leuk centrum met genoeg restaurantjes. op woensdagavond is er een folklore dansavond en op vrijdagavond een visbbq in centrum van lumbarda.