@halsies
- Knaus 650 meg Sky ti
- 2016
September 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Kleine camping aan het water. Zeer vriendelijk ontvangst. Kregen koffie en raki als welkom. Betaalde 15€ voor camper met 2 pers. Incl. stroom
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Goed onderhouden camperplek. Een gedeelte grasveld en een gedeelte steentjes. Alle voorzieningen aanwezig. Je wordt hartelijk ontvangen. Het dorpje is te voet goed te bereiken in ca 20 min. lopen. Een aanrader
Februari 2026
Sitecode: 19027
entree van hotel is mooi. rij naar beneden voor de camperplekken. genoeg ruimte en electriciteitsaansluiting. douches redelijk. geen warm water om af te wassen en/of kleding te wassen. geen wasmachine aanwezig. voor 150 dh per nacht te duur. is wel incl stroom. ligt ruim 10 km van de medina van Fes. taxi va camping te duur. loop naar de weg en de taxis rijden af en aan. waren nog geen 30 dh kwijt.
heerlijk camping. Schoon sanitair en heerlijk warm water. op camping jeepsafari geregeld, eigenaar gaat mee, en daarna smaakvolle lunch in restaurant. Vanaf dakterras fenomenaal uitzicht op de Sahara. Camping is echt een aanrader.
Sitecode: 19659
Prachtige camping met zeer vriendelijk ontvangst. Kregen thee aangeboden. Alles super schoon. Goed sanitair. een aanrader.
op 24-11-2025 aangekomen. camping verlaten maar je kon er wel op. Tel. nrs gebeld maar niemand nam op. electra afgesloten. Geen facilitaire voorzieningen daar ze bezig zijn met nieuw washok. Hebben hier wel overnacht omdat het al laat was. Prima geslapen en prachtige ligging aan de donau.
Deze plek aan zee is nu verboden om te camperen. Helaas.
een prima plek aan het strand. staan borden No Camping maar toen wij aankwamen stonden er 7 campers dus wij zijn ook gaan staan. verder geen voorzieningen. ook geen afvalbakken. geen campergedrag.
Goede plek om te overnachten als je een dagje op je fiets naar Elafonisson wil. Vriendelijke beheerder. Eten prima in de Taverne. Je kan hier je camper servicen.
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 2 jaar geleden