3,9van 5
  • juni 2023

1 nacht gebleven. daar hebben we spijt van. overal staat 20 euro wij moesten 32 euro betalen voor 2 personen. ik sluit me aan bij de vorige schrijver. een oplichter. de douche zit in hey toilet. als iemand douches kan niemand naar het toilet. geen aanrader

• augustus 2022

wat n oplichters op site staat 20 k kom daar vraagt gewoon 16 euro per persoon 44 euro met 1 kind voor wat er is niets 1 wc stuk terrein en een wasmachine pfff ben naar een 4 sterren camping gegaan voor het zelfde geld hoop dat er niemand meer heen gaat

• juni 2022

Een rustige basic camping prijs is inclusief gebruik wasmachine. beschikt over 1 dames wc/douche en 1 heren wc/douche, dit was prima. Diverse kaarten en documentatie aanwezig, van hieruit de Parenzana fietsroutes gedaan en Groznjan bezocht.

Bekijk alle 26 reviews
Bekijk alle locaties in de buurt
3,9van 5
  • juni 2023