@reizenmetBatist
perceelsaanduiding onduidelijk waardoor iedereen maar zijn gang gaat. Bepaalde nemen zelfs 2 plaatsen in beslag. Een aantal stopcontacten werkt ook niet waardoor je geen stroom hebt op de plaats. sanitair is dringend aan renovatie toe. Goed om Burgos te bezoeken, en dan snel weg.
Zeer vriendelijke ontvangst. Plaatsen zijn ruim en zonnig. Sanitair is wat verouderd, maar netjes. We stonden er 2 nachten om Tarragonna te bezoeken. Dit is 10 km met de fiets langs de N340, wat best te doen is.
Volgens de borden mag je hier niet overnachten. Bij navraag in het bureau voor toerisme zei men dat de politie overnachten gedoogt. De borden zouden enkel van toepassing zijn bij grote evenementen zoals Semana Santa. Cuenca erkent dat er dringend nood is aan een officiële camperplaats.
We vonden het een prima plaats! voorzieningen zijn in orde en geen last gehad van druk verkeer. winkels in het dorp (800 m te voet)

Wij kunnen alleen maar al het positieve wat reeds vermeld werd, bevestigen. Wij zouden 3 nachten blijven. Het werden er 6. Bart en Isabelle, jullie zijn toppers! bedankt voor alles.
Top camperplaats! Alles is voorzien en dit voor een zeer schappelijke prijs. Wij betaalden 23 euro per nacht (alles in) per nacht voor een camper en 2 volwassenen. Porec en Rovinj zijn goed per fiets te bezoeken (beide ongeveer 50 km heen en terug).
Zeer rustige, eenvoudige camping. vriendelijke ontvangst en alles is in de prijs inbegrepen (zelfs het gebruik van de wasmachine). De prijs is 16 € pp per nacht.
We vinden deze plaats dik in orde! je hebt er alles wat nodig is. Toen wij er stonden was er geen meerprijs voor douches, water en wc. De betaalautomaat was defect. Je kon enkel betalen met Easy park

Wij willen het enthousiasme van de vorige review toch wat temperen. Je staat er echt 'gewrongen' tussen auto's en campers die er gestald staan. Eigenaar is vriendelijk en prijs valt mee. Goed voor één nacht.
Acht heerlijke dagen doorgebracht bij Benny en Andy. Zij doen er alles aan om het hun gasten naar de zin te maken: vriendelijk en gastvrij, maar zonder opdringerig te zijn. Andy kookt heerlijk en Benny heeft interessante tips om de omgeving te verkennen. proficiat, lieve mensen en doe zo voort!
we hebben hier niet overnacht, maar de camperplaats lijkt ons dik in orde. plaats voor 3 campers. water achter een deurtje in de muur. wc is deksel in de grond (zie fotos) .

Prima camperplaats! zeer vriendelijk onthaal. Geen vrije plaats meer toen we aankwamen, maar we mochten op het grasveldje naast de loosplaats staan.
Aanraakscherm was defect en slagboom bleef dicht. spijtig, want het leek ons een mooie camperplaats. we zijn doorgereden naar CP in Azur, 18 km verder.
Rustige CP in een mooie omgeving. Weinig mogelijkheden voor boodschappen, wel broodjesservice bij camping La Source. Geen schaduw, maar eind september was dat geen probleem.
zeer vriendelijke ontvangst! heel mooie camping met veel ruimte. prijs is 250 NOK maar alles is inbegrepen, ook het gebruik van de wasmachine.
Sitecode: 1956
De camping is in 2020 niet geopend. Volgens de buren werd er geen geschikte opvolger gevonden voor de uitbating.
Een fantastisch mooi plekje en heerlijk rustig! Ook de omgeving is heel mooi. Je staat midden de wijnvelden. Bakker op 1 km. €2,00 voor 8u elektriciteit.
prima gratis CP vlakbij de Weserradweg. Aanmelden hoeft niet. je betaalt 1€ voor 6u stroom, 1 € voor 5 min water en 1 € voor legen toiletcasette. in de vooravond wat hangjongeren op het naburig plein, maar 's avonds rustig.
Sitecode: 92001
zéér vriendelijk onthaal! Betty doet alles om het haar gasten naar de zin te maken. wij stonden op het verharde deel waar we electriciteit hadden. Ook daar is er veel schaduw en dat was een pluspunt in de hete dagen. Zeer rustige camperplaats in een prachtige omgeving. Bij vertrek betaalden we een bedrag van 5€ per dag voor stroom en water.
Er stonden weinig campers en er kwamen veel auto's oprijden. Ze bleven een tijd staan en reden dan weer weg. We voelden ons niet op ons gemak. Er is ook weinig verlichting. Om 23 u zijn we weggereden naar de parking achter de Carrefour. Deze camperplaats is wel OK.
camperplaats is prima in orde, maar het hondengeblaf ' s nachts maakte dat wij hier na 2 nachten vertrokken zijn.
Van de bouwwerken was niets meer te merken. We hebben er rustig geslapen. Op vrijdagmorgen was er markt op het plein. We stonden op de plaats van een marktkramer. Hij vroeg ons vriendelijk of we wat verder wilden gaan staan, wat we uiteraard gedaan hebben. Op de markt hebben we dan ook de plaatselijke middenstand gesteund.
nette en rustige CP met de nodige voorzieningen en dat voor amper 5 €. Het oude stadsdeel is een bezoekje waard. Hier ook een mooie wandeling gemaakt ( (Cami del Rec) . Toeristische info is in het stadhuis te verkrijgen.
Sitecode: 62087
Een heel mooie plek bij een sfeervol middeleeuws stadje. De camperplaats is dik in orde (met alles erop en eraan) en de vriendelijke eigenaar zorgt voor een warm welkom. Hij vroeg of we brood hadden voor 's avonds en wilde zelfs pizza meebrengen voor ons. De pizza zijn we zelf gaan halen bij het mobiele pizzakraam in het dorp. Deze was superlekker!
Mooie en rustige camperplaats, naast camping Oyats. Voor 1,5 € per dag mag je gebruik maken zwembad en sanitair. vlakbij mooie fietspaden. Bakkerij op 700 m. Supermarkt op 2,5 km. Daar de CP op enkele kilometers van de zee ligt, is het hier niet zo druk.
Mooie en rustige camperplaats. 600m van het strand, 2 km van bakkerij, winkel en office du tourisme. Daar informatie over de vele fiets- en wandelmogelijkheden in de buurt.
prijs is nu 10 € per 24 u. Een zeer mooie en rustige camperplaats met ruime plaatsen. Supermarkt in het dorp stelt niet veel voor. In Piesport is een supermarkt (Edeka) met een zeer ruim aanbod .
prima CP! je moet echt voldoende dicht van de slagboom rijden en dan pas je geld in de automaat steken. zo niet ben je je geld kwijt.
We zagen uit naar een weekje rust en hadden netjes een plaats gereserveerd. onze ontgoocheling was groot toen we een heel klein hoekperceeltje toebedeeld kregen. We konden er amper in met onze camper en er was geen straaltje zon. Na een nacht zijn we vertrokken. Elke vierkante meter moet hier duidelijk opbrengen!
Alles is eigenlijk al geschreven. Een stukje hemel op aarde! dankjewel Wim en Marijke voor de fijne week. We komen zeker nog terug.
perfect gevonden dankzij de beschrijving van Joke en Willem. spijtig genoeg kunnen we niet genieten van het uitzicht en dat omwille van de mist.