Autocamp Paradiso

• Stroom

Schnecke3.0

okt 2023

Een eenvoudige, kleine plaats in een grote baai. Eén keer per week nodigt Mario, de exploitant, gasten uit om speenvarken of Peka te eten. Zeer leuke sfeer op het plein. We hielden ook erg van het nudistengedeelte op het bovenste gedeelte van het plein. Je kunt hier boten huren en Mario ondersteunt je bij alle activiteiten (aanmeren etc.). Volgend jaar zijn wij hier zeker weer.

ThoCa

jul 2023

Eenvoudige natuurlijke plek. Prachtige ligging in een kleine baai. De operator Mario is geweldig, behulpzaam, vriendelijk en verdient 5 sterren. We hebben geen gebruik gemaakt van het washok. Dit is echt heel simpel. We waren er een paar dagen en voelden ons zeer comfortabel. Alles heel vertrouwd.

SonGue

jul 2022

Wij waren er 2 weken en waren zeer tevreden. De cursus is natuurlijk, de percelen zijn groot. Operator Mario is erg vriendelijk en uiterst behulpzaam. De prijs is goed, we voelden ons zeer comfortabel .. We zullen terug komen.. Sonja en Gunter

Unnamed Road

Drage, Kroatië

kleine camping in een rustige baai - gebruik GPS-coordinaten - Mario Vullin is altijd behulpzaam bij alle vragen - tarieven, zie website - Jetty beschikbaar - direct aan zee - centrum 2km

1 mei t/m 20 jun

6 sep t/m 1 okt

21 jun t/m 10 jul

Toon alle tijden en prijzen