@ThoCa
- Concorde Charisma 850 L
- 2014
- Iveco
- Integraal
Afgelegen parkeerplaats in een gemengd parkeerterrein. 5 minuten naar het stadscentrum. Water- en afvalverwerkingspunt in de buurt bij het Aral-tankstation.
Rustige parkeerplaats op een parkeerterrein met gemengd gebruik. Direct naast het fiets-/voetgangerspad naar het centrum. Parkeren is gratis. Een parkeerschijf is vereist.
Een heerlijke camping vlakbij de stad, gelegen aan de rivier. We hebben er één nacht doorgebracht en ondanks de nabijgelegen weg heerlijk geslapen. De camping was erg druk, zelfs op een doordeweekse dag. Er waren goede afvalbakken voor de camping.
Een eenvoudige camping op een prachtige locatie aan de Rijn. Ideaal voor een bezoek aan Düsseldorf. Sinds kort is er automatische kentekenherkenning als betaalsysteem. Het grote voordeel: de uiterst onvriendelijke en lastige parkeerwachter is verdwenen. Campers staan nu wat dichter bij de stad geparkeerd. Deze plaatsen zijn bovendien langer dan 8 meter en niet afgebakend.
Prachtige, rustige plek vlakbij de mooie oude binnenstad en naast een klein park.
Gratis, rustige parkeergelegenheid bij een buitenzwembad. Op 15 minuten lopen van de prachtige oude stad. Er zijn vier asfaltparkeerplaatsen, die snel vol raken. Toen wij er waren, overnachtten een paar kampeerders op de aangrenzende parkeerplaats. Dit lijkt te worden getolereerd.
Een zeer grote, ietwat oneffen parkeerplaats. De ondergrond bestaat voornamelijk uit gras. Er zijn helemaal geen camperborden. Deze zijn blijkbaar kort voor het einde van het seizoen, begin oktober, verwijderd. Toen wij er waren, stonden er twee campers, waaronder die van ons. We gebruikten de plek alleen om te parkeren tijdens een bezoek aan het prachtige strand aan de overkant.
Een grote, stoffige parkeerplaats, voornamelijk gebruikt door campers, gescheiden van de boulevard en het strand door een weg. Het uitzicht op zee en strand is mooi. Het strand zelf is niet zo geweldig. Ideaal voor een bezoek aan de stad. We hebben er een rustige nacht doorgebracht.
Een eenvoudige, stoffige en hobbelige parkeerplaats met een prachtig uitzicht op de duinen en de zee. Een erg leuke bar, een wat minder strand. We hebben er één nacht heerlijk rustig geslapen.
De camping is indrukwekkend vanwege de ligging, ligging, ligging. Een prachtig uitzicht op zee. Een prachtig strand. In oktober was de camping vrij. We hebben heerlijk geslapen.
Een korte, makkelijke parkeerplaats voor een sportstadion. Er is veel autoverkeer tijdens sportevenementen. Verder is het er rustig. We hebben er prima geslapen. Zoals altijd geldt de gouden regel: geen trappen, geen steunen, geen schotelantennes. Dan is er geen probleem. Er is altijd toezicht. Het is een ideale plek om te bezoeken.
Sinds 25 oktober is het plein nog steeds permanent gesloten.
Goed om te parkeren om de rots te bezoeken
Een prachtige, rustige camping, verscholen onder de bomen aan de rand van de stad, naast een begraafplaats. Geen water of elektriciteit. Bedankt dat we de camping gratis mochten gebruiken. Er zijn veel fiets- en wandelmogelijkheden vanaf de camping. We voelden ons er zeer comfortabel.
We verbleven hier twee nachten voor het Kellerweg Festival. Het terrein is extreem rustig en ligt vlak bij de Kellerweg. Er zijn geen aangewezen parkeerplaatsen. De ondergrond is fijn grind. Toen wij er waren, was betalen niet mogelijk. Volgens geruchten is het terrein gratis gedurende het festival. De schoonmaak- en onderhoudsfaciliteiten zijn in slechte, deels onbruikbare staat. Desondanks voelden we ons er prettig.
De camping ligt op een prachtige locatie met een schitterend uitzicht op de bergen tussen Grainau en GAP. De plaatsen zijn mooi en net groot genoeg. Omdat elektriciteit en water apart betaald moeten worden, vinden we de prijs te hoog.
Een werkelijk prachtige camping aan de rand van Bruchsal, direct naast een fantastisch buitenzwembad. De plaatsen zijn ruim en het terrein is goed ontworpen. Het sanitair is top. Met € 25 is het niet goedkoop, maar wij vinden de 24-uurs service geweldig (zoals altijd). Een bezoek aan het kasteel is de moeite waard. We komen terug.
De camping ligt direct aan zee en is verdeeld in twee delen. Het deel verder van de zee is wat ons betreft het mooiste en rustigste. De plaatsen zijn ruim en goed bereikbaar, ook met grotere campers. De zee en het zwembad zijn prima. We misten wel wat flair. Sommige dingen zijn wat gedateerd (bijvoorbeeld de minimarkt). De prijs-kwaliteitverhouding is goed.
Een rustige, eenvoudige camping vlakbij het gemeentehuis van een klein dorpje. Overnachten is gratis. Na 8.30 uur geldt een kleine parkeervergoeding. We hebben heerlijk rustig en goed geslapen op het platteland. De camping ligt vlakbij Passo San Baldo en aan een prachtig meer.
Dé plek voor wandelingen rond Merano. De eigenaar is supervriendelijk en attent. De camping is liefdevol ontworpen. De plaatsen zijn echter relatief krap. Grotere campers vinden meestal ruimte op het bovenste gedeelte. Het restaurant is uitstekend. De camping is meestal druk.
De staanplaats ligt voor het luxe Sexten Caravan Park, op 5 km van het dorp, met een bushalte voor de deur. De plaats is ook geschikt voor grote campers van 9 meter en langer. Wij betaalden € 47 voor twee personen, inclusief toeristenbelasting en elektriciteit. Dit vonden wij aanzienlijk te duur. Hoewel je gebruik kunt maken van alle voorzieningen van het caravanpark (zwembad, sauna, etc.), zijn de prijzen fors. De douchecabines zijn echter wel inbegrepen, net als water en elektriciteit.
We parkeerden hier in juni 2025 op de parkeerplaats van de lift. Geen eten of drinken. We vermoeden dat kamperen ook niet was toegestaan. De camping werd destijds als gratis aangeboden. De camping biedt een prachtig uitzicht op de Dolomieten en ligt op loopafstand van het dorp Sexten. Het is een ideaal vertrekpunt voor fiets- en wandeltochten. We hebben hier heerlijk rustig geslapen en ons helemaal thuis gevoeld.
We zijn hier al meerdere keren geweest. Voor ons is het een fantastische plek om Livigno te bezoeken. Alles wat je nodig hebt is hier aanwezig en je wordt er altijd hartelijk ontvangen. Het is 5 minuten lopen naar de stad.
Er is hier geen aangewezen parkeerplaats meer en er zijn geen aan- en afvoervoorzieningen. U parkeert hier op de grote, gemengde gratis parkeerplaats, maar het is toch heerlijk rustig. Wij waren hier voor een weekend en er stonden nog andere campers verspreid over het terrein. De dienst openbare orde en de politie reden meerdere malen langs de parkeerplaats. Parkeren en overnachten lijkt dus nog steeds prima te gaan.
Gewoon een plek waar je je goed voelt en waar alles ruim is.
Leuke SP. 15 minuten lopen naar het prachtige oude centrum van Ladenburg. Goed fietspad naar Heidelberg en Mannheim. Enkel vertrek vóór 14.00 uur vinden wij niet geschikt voor een SP.
mooie parkeerplaats. 2 minuten naar de zee. 20 minuten fietsen langs een geweldig fietspad naar Kober. Rustig 's nachts. We hebben goed geslapen. Vanaf 8.50 uur zijn de plaatsen niet ideaal. Parkeer niet op de parkeerplaatsen. De boete zou hier € 200,- per bezette parkeerplaats moeten bedragen.
SP direct bij het buitenzwembad. Zonder aan- en afvoer. Mooie en rustige locatie naast het bos. We hebben geen aanwijzingen gevonden dat iemand een vergoeding heeft betaald. Ongeveer 2 km naar de stad. We gebruikten het omdat de Central SP gesloten was vanwege een evenement (waar we aanwezig waren).
De plaats is prachtig gelegen en heeft een geweldig strand. Zeker een van de beste stranden in de omgeving voor hondenbezitters. Voor grote mobiele telefoons is de ruimte op sommige plaatsen nogal krap. Het grote minpunt is de prijs van ruim €100 in juli. Het heeft geen enkele relatie met de uitvoering (die op zichzelf helemaal oké is). We waren daar een paar nachten en voelden ons uiteindelijk op ons gemak.
De ruimte was niet voor ons. We vonden het een beetje onverzorgd, het strand en het zwemgedeelte leken ons niet erg uitnodigend. Honden mogen achterin, maar de hond lijkt niet echt welkom. We zijn 's nachts doorgereden.
Ideaal voor één. Bezoek aan Rome. Wel vrij smalle ruimtes en zwak gefuseerde elektriciteit. Anders heeft de plaats alles wat je nodig hebt en lijkt het veilig. Dit is de tweede keer dat we hier zijn geweest en we zullen terugkomen de volgende keer dat we Rome bezoeken.
4 sterren vanwege de zichtbare ligging bij de thermale baden. De plaats heeft alles wat je nodig hebt. Eerlijke prijs en eerlijke uurfactuur. Veel plaatsen zijn goed geschikt voor grote campers van 9 meter en meer.
4 sterren omdat je vanaf veel plekken een geweldig uitzicht op zee hebt en direct aan het strand zit, en omdat het SP-team erg vriendelijk is. De ruimtes zijn bovendien ruim (deels beton, deels grind), zodat er zelfs 11 meter mobieltjes passen. De faciliteiten van de faciliteit zijn volledig verouderd. Salerno en de omgeving van de CP zien er vaak vies en vervallen uit. De oude stad is de moeite waard (25 minuten vanaf de SP met de auto of scooter)
SP met prachtig uitzicht op zee. MAAR vervallen en in een heel onaangename omgeving. Wij waren er op een zondagmiddag. Alles staat volledig geparkeerd en bezaaid. Wij reden meteen verder.
Grote ruime niveau SP. Toen wij er waren, was de SP zonder gras en alleen een mengsel van zand, stof en klis. Het team van de nieuwe operators was grotendeels ongeïnteresseerd in gasten. Strand 10 -15 minuten lopen door het prachtige bos. Betaling via ongecompliceerde facturatie op uurbasis.
heel eenvoudige SP (eigenlijk een parkeerplaats), deels in de schaduw. Geen aan- of afvoer. Groot pluspunt 1 minuut naar de lange zandrand. Rustig, zelfs 's nachts.
3 sterren omdat het geweldig is voor een bezoek aan Siena (15 minuten lopen naar de roltrappen) De SP bevindt zich op een parkeerplaats die wordt gedeeld met bussen. Vers water en afvoer zijn bij de prijs inbegrepen. Royale plaatsen, ook geschikt voor 10m en meer. De SP ligt tussen 2 straten in en maakt daardoor dag en nacht veel lawaai.
Redelijk goed voor een bezoek aan Cinque Terre, aangezien het vlak naast het treinstation ligt. De plaatsen zelf zijn smal en vaak scheef. Het terrein ligt aan een drukke weg. De prijs van €36 voor 24 uur is hoog en waarschijnlijk alleen maar gerechtvaardigd vanwege de toegang tot Cinque Terre. Er is gratis vers water en afvalverwerking beschikbaar. Uiteindelijk was het voor ons oké voor 1 nacht.
Echt een mooie en rustige SP vlakbij de stad met een zeer aardige en behulpzame operator.
zeer mooie parkeerplaats, direct gelegen aan het kuurpark. Wij hebben ons hier zeer op ons gemak gevoeld. Helaas zijn de thermale baden in Bad Soden niet helemaal naar onze smaak. Tijdens ons bezoek was de betaalautomaat kapot. We betaalden voor de thermale baden. Er was daar heel aardig personeel.
goede plek (direct aan de Wank en met een bushalte) om Garmisch te bezoeken. 2 rijen parkeren op een voormalig parkeerterrein. Ook grote campers vinden hun plek. Zeer vriendelijk personeel. Loop ongeveer 30 minuten naar het stadscentrum (gedeeltelijk bergaf of bergop). Bij ons was het 's nachts erg rustig. Aan- en afvoer zijn top. Elektriciteit 1 Kw 1 €.
Het positieve is dat er een SP is met stroom en voorzieningen. Hij leek ons liefdeloos en de straat- en nachtelijke bezorgingen in de buurt waren luidruchtig.
Sitecode: 20223
Een werkelijk prachtige en liefdevol ontworpen plek, verdeeld in verschillende gebieden in een geweldig landschap. Hij heeft alles wat je nodig hebt. Ideaal als startpunt voor wandel- en fietstochten.
Eenvoudige parkeerplaats met grind. Geen aanduiding van een camper SP, maar ook geen bordjes die campers verbieden. De plaats is centraal gelegen voor een bezoek aan Butzbach.
Eenvoudige natuurlijke plek. Prachtige ligging in een kleine baai. De operator Mario is geweldig, behulpzaam, vriendelijk en verdient 5 sterren. We hebben geen gebruik gemaakt van het washok. Dit is echt heel simpel. We waren er een paar dagen en voelden ons zeer comfortabel. Alles heel vertrouwd.
De telefoniste zwaait gewoon met zijn hoed en is erg opdringerig. Heel oncomfortabel. Neem een van de twee campings ernaast.
Leuke camping om Zadar te bezoeken. We stonden 2 nachten op het bovenste gedeelte, we voelden ons goed. Het onderste deel van de camping is erg mooi en meestal met uitzicht op zee.
Zeer vriendelijke ontvangst. De plaats is misschien oké, maar we voelden ons daar gewoon niet op ons gemak. Ging op na een nacht. Zeker, de plaats wordt oud en een beetje verwaarloosd.
Mooi aangelegde terrassencamping om je goed te voelen. Allemaal supervriendelijk. Alles heel schoon. Veel personeel. prachtig strand. Alles op het perceel. Half juni hebben we een goede plek gevonden met een Womo van 9 meter. Maar als de ruimte goed bezet is, wordt het lastig van 7-8 meter. Het zwembad was niet geschikt voor zo'n flat. Uiteindelijk veel te duur in het algemeen.
Echt een leuke camping. Percelen zijn meestal groot en mooi beplant. Een paar meter naar het prachtige strand en een gezellige levendige boulevard met bars en restaurants. Personeel is erg vriendelijk. Water en elektriciteit ter plaatse. Verwijdering gemakkelijk toegankelijk. Wasmachine en huurfietsen gratis. Je goed voelen.
Ideaal voor een bezoek aan Dubrovnik. We hebben ook een goede plek gevonden met een Womo van 9 m. Anders wordt de plaats oud en niet goed onderhouden. Personeel is erg vriendelijk. Vanaf smalle plaatsen heb je een prachtig uitzicht over de baai. Het strand ligt op een paar honderd meter afstand en is mooi aangelegd.
Top SP. Rustig, absoluut centraal voor een bezoek aan Borghetto. Alles netjes en schoon. Tamelijk smalle plaatsen, dus vrij krap op volle capaciteit. Alleen contante betaling aan de automaat.
Prachtig aangelegde, rustige SP. Womo's met 9m en meer in het achterste gedeelte zijn geen probleem. alles aanwezig wat je nodig hebt. Aardige exploitanten. We voelden ons veilig.
We gebruikten de SP voor een bezoek aan de thermale baden (800m). Leuke plek aan de zijarm van de Lahn. Niet geschikt voor grotere mobiele telefoons met een hoger gebruik, omdat deze erg smal is.
Mooier, rustiger en vlakker op het platteland naast de Vulkan-Therme SP.
Charme van een typische stadsplaats. Maar alles ongecompliceerd. Dicht bij het centrum. Best leuk.
Rustig veld. Goed voor een bezoek aan de stad. Helaas is alles een beetje liefdeloos en volgens de informatie alleen voor campers tot 8 m. Wat ons betreft kunnen grotere campers daar zonder problemen staan. Als u geen elektriciteit nodig heeft, kunt u gratis gebruikmaken van het beursterrein met een prachtig uitzicht op de Main en het kasteel.
Gratis parkeerplaats prachtig gelegen aan de Main. Goed geschikt voor een bezoek aan het prachtige Miltenberg. Helaas was er 's nachts lawaai van Poser en de nabijgelegen straat.
Mooi aangelegd rustige SP. 10 minuten fietsen van het centrum. Top aan- en afvoer. Ideaal voor een bezoek aan Wetzlar en voor fietstochten in de omgeving.
We verbleven voor een WE op de Wäller Camp-plaats. Prachtig aangelegd. Ondergrond deels grind, deels vegetatie. meestal uitzicht op het meer. Liefdevol aangelegd strand bij de camping met bar en snackbar op loopafstand.
mooie, veelal ruime en natuurlijke parkeerplaats aan de rand van het bos. Toegang altijd, inschrijven vanaf 9.00 uur in de winkel schuin tegenover. Perfect voor de wandeling/fietstocht naar de Broken. Veel restaurants in de buurt. Mooi wandel- of fietspad naar Ilsenburg ca. 2 km.
De locatie van de parkeerplaats is perfect voor een bezoek aan Oberstdorf. Een beetje zorg voor de parkeerplaatsen en vooral vriendelijke medewerkers zou wenselijk zijn (zelfs bij de meest vriendelijke klanten komen de medewerkers chagrijnig over). De mogelijkheid van watervoorziening alleen van 8 tot 18 uur is zwak en onpraktisch.
Leuke plek om Bamberg te verkennen (8 km over een fietspad) direct aan de Main gelegen. De ligging aan de rand van een industriegebied en binnen gehoorsafstand van de autobahn is niet zo mooi. De plaatsen zijn gelegen op een ruim grasveld. Op volle capaciteit zijn de stoelen soms wat krap. De tuinman is erg vriendelijk!
Eenvoudige, deels grind, deels geasfalteerde, rustige plek met aan- en afvoer. Stad dichtbij. Zeer vriendelijke tuinman. Elektriciteit 12 A en toeristenbelasting (5 € voor 2 personen) incl. De wintersportfaciliteiten zijn naar schatting 2-3 km verwijderd.
Vandaag op 21-01-22 was de parkeerplaats gesloten.
zeer liefdevol opgemaakte SP. Ondanks de nabijheid van de autobahn hebben we heerlijk geslapen. Bushalte op loopafstand.
Mooie, rustige SP in het absolute buitengebied van Heidelberg. De oude stad ligt op ca. 4 km. S-Bahn bij de uitgang aan de rechterkant 300 meter. Dagkaart pag. P. 5 €. ca. 15 minuten naar de oude stad. Dus de plek is goed voor een bezoek aan Heidelberg.
Bij het dorp Lorsch in een mooie, groene en rustige omgeving met aan-, afvoer en elektra (tegen betaling). We bezochten de kerstmarkt in november.
pragmatisch mooie parkeerplaats. Alles ter plaatse.
Mooie parkeerplaats. We vinden ook met een goede locatie. Met de fiets is het soms relatief snel naar alle stranden en in de wijken. Wij vinden het veel bekritiseerde betalingssysteem in orde. De prijs is typisch voor St. Peter. Graag weer. Let op, tijdens ons bezoek was de aankomst niet mogelijk tussen 21.00 uur en 07.00 uur. Dat is nogal vreemd voor een parkeerplaats.
Goede plaats. Mooi aangelegd. Over toiletten en douches kunnen we niets zeggen omdat we die niet gebruiken. Veel mogelijkheden om te wandelen en te fietsen. Enkele restaurants in de buurt.
Goede plek om Rimini te verkennen. Alles voor aan- en afvoer is aanwezig. In het havenkantoor bevindt zich de chip om de elektriciteit te activeren en daar kunt u betalen met de toegangskaart. Dicht bij de haven en een strand. Het stadscentrum is op loopafstand. Voor ons had de plaats weinig charme en op de een of andere manier is alles ingewikkeld.
super gulle SP. Top gemeubileerd. Strand (minder dan 100 m), bars en restaurants direct aan de overkant. ca. 1,5 km naar het centrum van Vieste. Het enige negatieve punt is het vrij hoge geluidsniveau van het verkeer en soms luide muziek, soms tot laat in de nacht.
SP direct aan het strand met alles wat je nodig hebt. Ongeveer 3 km van het volgende dorp. Zeer vriendelijk personeel en baas die Engels spreekt. Gratis. Toegang tot het privéstrand met bistro. Ideaal als je even stil wilt zijn.
Sitecode: 20125
We hebben ons aangemeld bij vriendelijk personeel bij de receptie met een 8.50 Womo. Bij het parkeren in een naar mijn mening lang genoeg ruimte (de beschrijving van de ruimte bevat geen lengtebeperkingen) kwam de onvriendelijke baas klagen. We zouden over 2 parkeerplaatsen moeten parkeren (wat geen zin had) en het dubbele betalen. Op zich leek de plaats ok. Niet ver van deze plek is een royale SP met alles wat je nodig hebt.
Goede plek om de plaats te bezoeken. Naar mijn mening is het strand veel verder weg dan 300 meter. Vanaf sommige plaatsen kun je de zee zien. Stroomvoorziening was geweldig voor ons. Airco, koelkast, koffiezetapparaat en douche, alles werkte samen. Aan- en afvoer is bij de entree en zeer royaal. Er is ook genoeg ruimte. je zou zelfs met een aanhanger kunnen staan. Op de een of andere manier misten we de charme.
Goede parkeerplaats bij een bezoek aan Rome. Aan- en afvoer zijn royaal. Het personeel aardig. De plaats maakte een veilige indruk. We gingen met de scooter naar het centrum. Het Koloseeum ligt op een goede 7 km afstand. De plaats heeft 200 plaatsen, medio 21 juli was de bezetting laag.
Naar onze mening is de standplaats niet geschikt voor grotere campers (de onze is 8,50 lang). Soms is de oprit erg smal en zijn de parkeerplaatsen relatief klein. We namen niet eens de oprit en parkeerden ongeveer 800 meter op een parkeerplaats achter de kleine tunnel. We hebben later met de scooter naar de plek gekeken. De plek is geweldig voor kleinere Womos!
Geweldige locatie, direct aan het werkelijk prachtige meer. Op een paar 100 meter van het middeleeuwse centrum, dat zeer de moeite waard is. Heeft alles wat u nodig heeft voor aan- en afvoer. Veel plaatsen hebben aangename schaduw. Zeer vriendelijk personeel.
Op de eerste rij sta je met een prachtig uitzicht op de Rijn. De plaatsen zijn echter erg krap. Op de achterste rijen vonden we het lawaaierig van de nabijgelegen straat. Als het regende was de grond behoorlijk modderig. De berging zou wat netter ingericht kunnen worden.
Niet echt een parkeerplaats, maar eerder een grind- en grasveld achter een parkeerplaats. Geen indicatie van een parkeerplaats. Toen we hier een dag en een nacht waren, stonden hier een paar campers van verschillende nationaliteiten. Meer als 'vrijstaand'. Zowel Lazise als Bardolino zijn gemakkelijk te voet of met de fiets te bereiken. Het was 's nachts stil.
Eind mei 2021 werd het plein gesloten.
Zeer mooie parkeerplaats. Direct aan het water, vlakbij het Comomeer. Alles is voorhanden wat je nodig hebt. Veel groen in de buurt. Alle bezienswaardigheden van het Comomeer zijn gemakkelijk te bereiken met een scooter. En ja, degene die moet rijden is een kort steil stuk. we kwamen naar beneden en weer omhoog met een 9 meter lange Womo. de verkeerslichten schakelen meestal als u beneden wacht.
heel mooie plek, met alles wat je nodig hebt en het was lekker rustig. We voelden ons goed
Eind mei 2021 werd het plein gesloten. Er was geen indicatie meer van een parkeerplaats.
Leuke plek direct aan de Rijn. Goed uitgangspunt voor fietstochten en wandelingen. Treinen rijden ook 's nachts. Niets voor geluidsgevoelige kampeerders.
Sitecode: 11973
prachtig gelegen in de natuur op de dijk voor een nacht, 6 plaatsen op verharde grond met stopcontacten, daarachter weer zo'n 20 op het weiland
Mooie, rustige en centrale SP. We gebruikten het als uitvalsbasis voor een dagtocht naar Sylt. Alles is aanwezig wat u nodig heeft voor levering. Top prijs-prestatieverhouding.
Zeer centraal voor een bezoek aan Husum. Krachtpijlers zijn goed. Anders echt geen leuke plek. Alles verwaarloosd en onaardig. Locatie midden in het haven- / industriegebied. We bleven rijden na een bezoek van 2 uur aan Husum.
Mooi opgemaakte SP. De ligging is centraal in het dorp. Met de fiets bent u in 10-15 minuten op het strand. U vindt er alles wat u nodig heeft voor aan- en afvoer. Alles kost helaas veel extra. Adverteren voor wifi is nogal vervelend. Een hint over de extreme kosten zou redelijk zijn.
Zeer mooi aangelegde plek. Goede locatie. Persoonlijk hou ik niet van aanmeldformaliteiten bij de SP zoals bij de CP. Maar dat is hier het geval. Zelfs toen wij er waren, waren er problemen met het parkeerverbod.
Alles wat je nodig hebt (elektriciteit, aan- en afvoer) en veel weiland maar weinig charme. Voor ons was het een prima plek om te verblijven.
Sitecode: 19874
Geweldig plek. Mooi zwembad met zeewater direct aan zee, grote percelen. Heerlijk restaurant en geweldig uitzicht op zee
Enkele fantastische plekken met uitzicht op zee. Mooie baai met een kiezelstrand en heerlijk om in te zwemmen. Super leuk fietspad naar Rovinj. Zeer hondvriendelijk. Over het algemeen was alles erg ontspannen. Wij waren er tot eind juni 2020. Corona-afstandsregels waren geen probleem. Voldoende ruimte voor iedereen met een maximale bezetting van 50 procent.
Zeer mooie plek met ruime ruimtes en alles wat je nodig hebt. Toplocatie aan het meer. Zeer aardige en hoffelijke tuinman. Minder dan 1 km van de A8. Dat is ook het enige negatieve punt. De A8 is duidelijk te horen. Voor ons was het een overnachtingsplek op weg naar Kroatië. Maar ook hier kun je op vakantie.
Geweldig plek. Al wat je nodig hebt. Prachtig gelegen aan het stuwmeer.
Goede locatie. Mooi uitzicht. De plaats heeft alles wat een Womo-chauffeur nodig heeft. Heel fijn telefonisch contact met de telefoniste.
Geweldige plek om Florence te verkennen. Met de fiets hadden we 20 comfortabele minuten nodig naar het centrum. Super vriendelijke beheerder. Enigszins stoffige gemengde plaats (overnachting en Womo-parkeerplaats). Vanaf de avond is de poort gesloten. Er is een toegangscode. We voelden ons comfortabel en veilig.
We hebben een Womo met een hoogte van 3,50. Vanwege de diepe stadsmuur van 3,20 m aan de ene kant en een eenrichtingsstraat aan de andere kant, heeft onze navigatiesysteem geen weg gevonden.
Geweldig voor een bezoek aan de toren. 5 minuten lopen. Gemengde parkeergelegenheid. Geen elektriciteit en V u E. Kosten van 8.00 tot 20.00 uur 0.75 € per uur. Van 23.30 tot 6.30 uur zijn de poorten gesloten. Geen binnenkomst en vertrek mogelijk. Hoewel we begin juli 2019 de enige Womo-overnachting waren, voelden we ons veilig. Het plein is de hele nacht goed verlicht.
Mooie parkeerplaats dichtbij het strand. Zeer mooi uitzicht op de bergen. Vlakke, bevroren ondergrond. Elektriciteit voor ongeveer 8 plaatsen. Prijs voor een "grote camper" 20 € (in plaats van de genoemde 15 €) plus 5 € elektriciteit (zonder bonnetje). MAAR een zeer onvriendelijke beheerder. Daarom nooit meer voor ons!
Mooie parkeerplaats, geweldig uitzicht. De oprit is erg smal voor bredere campers en bij 3.50 hoogte vertakken takken de structuur. Op het veld zelf is voldoende ruimte voor grotere kampeerders. Super leuke kleine winkel in het dorp. 2 leuke barretjes op het strand. Anders pure vrede.
Zeer vriendelijk en behulpzaam. Bijzondere charme, omdat mix van Womo-parkeerplaats en overnachtingsplaats.