Camping Plitvice

E

Eveline63

nov 2025

Een fantastische camping met ruime, uniek ontworpen plaatsen. Het sanitair is schoon, ruim en van alle gemakken voorzien – en zelfs verwarmd in de koudere maanden. Het restaurant serveert heerlijke, verse gerechten. Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Er is een betrouwbare pendeldienst naar Nationaal Park Plitvicemeren. Deze camping is een echte aanrader – we komen zeker terug als we ooit nog eens in de buurt zijn.

pips44

aug 2025

Ideale ligging voor een bezoek aan de plitvice meren, shuttlebus 30€, je word binnen 20min. opgehaald als je uitgewandeld bent. Sanitair mooi proper, Prima zwembad me⁶t ligstoelen.

Rob&Evelien

aug 2025

Enkele dagen verbleven, zeer enthousiast over ligging, prima restaurant en nette faciliteiten Sanitairgebouw luxe en wordt continue schoongemaakt Shuttlebus naar meren ideaal maar niet goedkoop Zwembad fijn, verbazen ons echter dat je geen ijsje kunt kopen ?

Smoljanac 67

53231, Smoljanac, Kroatië

nieuwe camping - bij het Nationaal Park - smalle toegangswegen tot grote percelen - centrum 2,2km

16 mrt t/m 7 jun

20 okt t/m 31 dec

7 sep t/m 19 okt

Toon alle tijden en prijzen