@pips44
- 2020
Mooie verharde plaatsen. Sanitair prima in orde. Mooie, rustige ligging. Wandel -en fietsroutes vanaf de camping.
Mooie locatie, sanitair erg proper. Wandel-en fietsroutes vanaf de cp. Vriendelijke en behulpzame uitbaters. bbq op oudjaar was 👍
Mooie cp. Sanitair prima in orde. Ideale ligging voor Blankeberge of Brugge te bezoeken. Bus (Nr 40 of 49) naar brugge op 100m. Ook mogelijk met de fiets via fietspad, ongeveer 5/6km Mooie wandelingen bij natuurdomein Polderwind, ligt om de hoek.
Mooie cp. Grote verharde plaatsen. Sanitair prima inorde. Vriendelijke eigenaars. Zee en zoutelande op wandelafstand. Mooie omgeving voor te fietsen en te wandelen. Jumbo supermarkt op ongeveer 2.5km
Mooie, grote plaatsen. Alle voorzieningen aanwezig, mooi proper sanitair. Ongeveer 1km van het centrum. Verschillende wandelroutes in de buurt. Vriendelijke uitbaters.
Mooie, grote verharde plaatsen met stroom. Voorzieningen aanwezig, water is 2€/10min via zuil aan de ingang. Inchecken ook via zuil, geen enkel probleem. Op 200m van de abdij en het centrum.
Sitecode: 19244
grote plaatsen, helemaal achteraan op de parking. 12.50€/24u, geen voorzieningen. Mooie wandelroute rond het meer, ongeveer 6km, vanaf de parking. Goed voor een overnachting.
Camperplaats vlak langs het water op ongeveer 500m van Durbuy. Proper sanitair. Alles prima in orde.
Grote camping, druk maar toch rustig. Mooie grote plaatsen, met alle voorzieningen. Wij stonden kort bij zee, met gedeeltelijk zeezicht. Sanitair proper. Rovinj met de fiets ongeveer 5km, vanaf de camping langs de zee.
Grote parkeerplaats, ook voor grote campers. Geen voorzieningen, 13.50€/24u. Betalen met QR code. Gaat heel gemakkelijk. 20minuten wandelen naar het oude centrum, wat echt de moeite is. Liggin recht tegenover een groot winkelcentrum. Wij hebben er door de dag gestaan, maar geen overnachting.
Prima camping, de plaats had voor onze camper iets groter mogen zijn, maar we klagen niet, we stonden 3 nachten heel kort aan zee met mooi uitzicht. Sanitair proper, evenals de rest van de camping. Wandeling naar KRK vanaf de camping ongeveer 20 minuten. KRK is zeker de moeite om te bezoeken.
Mooi, grote plaatsen. Sanitair heel proper, evenals de rest van de camping. Wij stonden kort aan zee, Bushalte nr5, naar Sibenik bij de uitgang/receptie, ongeveer 200m naar rechts.
Wij hebben de nacht doorgebracht op de eerste camperplaats die je tegen komt, stroom, water en wc lozen mogelijk. Vlakbij de ingang van de grotten. Parkeerticket betaald aan de kiosk, op de grote parking waar je overwandeld naar de ingang. 12.50€/24u alles inbegrepen. Shuttlebus 2€pp, heen en terug naar het kasteel.
Ideale ligging voor een bezoek aan de plitvice meren, shuttlebus 30€, je word binnen 20min. opgehaald als je uitgewandeld bent. Sanitair mooi proper, Prima zwembad me⁶t ligstoelen.
Sanitair proper, goede ligging voor Ljubljana te bezoeken. Bushalte voor de deur, 1,30€/pp. Met de fiets, steeds rechtdoor tot in het centrum, ongeveer 6km.
Sitecode: 20258
Mooie ligging aan de soca rivier. Wandeling naar de slap kozjak waterval langs de soca rivier is echt de moeite, ongeveer 35/40minuten vanaf de camping. Sanitair basic, maar netjes, met de douche geen probleem, wij hadden goed warm water. (sanitairblok aan de receptie ).
Grote drukke camperplaats, mooi uitzicht op de schans en bergen. Sommige plaatsen met stroom. Fietsen goed te doen met elektrische fiets. Erg druk in deze periode
Mooie, ruime plaatsen. Proper sanitair, mooie ligging aan het meer. Drukke camping, reserveren aan te raden.
Mooi plek, kort bij Brugge (ongeveer 4km), gemakkelijk te doen met de fiets. 2 nachten verbleven. Stroom, water en lozen toilet, voor de rest geen voorzieningen. Zoals reeds vermeld in de vorige reactie gaan ze blijkbaar stoppen vanaf 01/01/2025?
Mooie, ruime verharde plaatsen. Sanitair ok. Afwassen kan overigens wel, aan de zijkant van het sanitair gebouw. Tramhalte op 10min wandelen, 2 minuten verder wandelen en je staat op de zeedijk.
Goede ligging, warenhuis tegenover de camping. Wandeling tot aan zee, iets van 2km. Met de fiets langs de zee tot aan het zwin ongeveer 6km . Plaatsen groot genoeg. Alles aanwezig, water, stroom, goede warme douches enz... Wij betaalden 64€ voor 2 nachten. Wegrijden kan soms wat moeilijk zijn maar is allemaal goed te doen.
Mooie, rustige camping. Vriendelijke uitbaatster. Fietsknooppunt aan de camping, mooie fietstochten in de omgeving. Sanitair als nieuw.
Rustige ligging, ideale plaats om met de fiets het eiland te verkennen. Sanitair prima in orde.
Mooie, rustige camping. Proper sanitair, vriendelijke uitbaatster. Alle voorzieningen aanwezig. Mooie fietsroute rond lac Oriënt. De weg loopt inderdaad vlakbij, maar daar hebben wij helemaal geen last van gehad. Alleen cash betalen,. Voor de camper met 2 personen, betaalden wij 40€ voor 2 nachten, zonder stroom.
Grote mixparking, vlak aan het historisch gedeelte. wij hebben niet overnacht, alleen een bezoekje (een klein uurtje), gebracht aan het mooie stadje. De laatste 500m gaan door het stadje, over een smalle weg maar is prima te doen met de camper.
Mooie camping, vlak langs het kanaal en fietspad. Grote staanplaatsen, sanitair proper. Fietsen langs canal du Bourgogne richting Tanlay, voor een bezoek aan het kasteel of verder door naar Ancy-le-franc voor het kasteel te bezoeken, wat zeker de moeite waard is. Fosse dion (bron) in Tonnere zelf is ook mooi om te zien, deze ligt 1.5km van de camping
Mooie grote plaatsen, sanitair inderdaad verouderd. Goede ligging langs canal du Bourgogne. Fietstocht naar abdij de Fontenay ongeveer 15km. De abdij is zeer zeker de moeite waard voor te bezoeken. Daar kun je een kleine 1,5uur voor uittrekken. We gingen voor 1 overnachting, we zijn er 3nachten verbleven. De trein is hoorbaar maar hebben wij helemaal geen last van gehad. Mogelijkheid om savonds hamburgers en friet te eten.
Hier aangekomen om 16.00u, de hele parking stond vol auto's, geen enkel plekje meer te vinden, erg druk. De parking ziet er verder wel goed uit, vlak bij het stadje. Wij zijn verder gereden.
Hier aangekomen om 15.00u, alles stond volledig vol. Geen grote parking, moeilijk om een grote camper goed te parkeren en erg hellend. We hadden geluk dat enkele auto's die naast elkaar stonden weggingen. Kasteel wel de moeite waard. Overnachten hebben we hier niet gedaan.
Mooie camping, goede ligging langs de rivier. Broodjesservice mogelijk. Mooie fietstochten vanaf de camping naar Auxerre (15km) of de andere kant naar merry-sur-yonne (26km) of nog verder als men wil.
Mooi camperplaats, vlak langs het kanaal. Het fort ligt op iets meer dan 1 km en is een bezoekje zeker waard. In de vroege namiddag nog enkele plaatsen vrij, maar tegen de avond stond alles vol.
Goed verzorgde camping, proper sanitair. Mooi uitzicht over het meer. Grote ligweide aan het meer, zwembad met ligstoelen... Fietstocht rond het meer, ongeveer 60km, goed te doen, wel de bordjes goed in het oog houden, zijn soms moeilijk te zien.
Vriendelijk ontvangst, proper sanitair, broodjesservice, alle voorzieningen aanwezig. Fiets/wandelpad voor de deur. Fietstochtje naar Rimini (7km) gemakkelijk te doen, Bezoek aan het historisch gedeelte wel de moeite waard. 3nachten verbleven, 124€, alles incl.
Goede ligging aan het fiets/wandelpad. Rondje rond het meer, ongeveer 12km, met een bezoek aan zell am see, wel de moeite waard. Proper sanitair, zoals reeds gezegd wat weinig, zodat je soms even moet wachten. Broodjes service.
Mooie, rustige camping. Langs een weg, maar daar heb je geen last van. Vriendelijk ontvangst. Alles zeer proper. Mooi fietstochtje naar de watervallen en een mooie wandeling (steil) naar de top van de waterval, ongeveer 75min wandelen. Inkom watervallen 8€/pp, (ndien men volledig naar boven wil wandelen).
Redelijk dure camping, maar wel de moeite waard. Goed verzorgd, proper sanitair. Wij stonden op een grote plaats vlak aan het meer met een prachtig uitzicht. Fietspad voor de camping. Fietstocht rond het meer ongeveer 56km.
Goed onderhouden camping. Wandel-en fietsroutes vanaf de camping. Fietstochtje naar Rothenburg goed te doen, ongeveer 4km.
ideale ligging om Salzburg te bezoeken. wij zijn met de fiets langs de rivier gegaan, ongeveer 4km. Mooie wandelingen vanaf de camping. Jammer genoeg hadden we de dag van aankomst veel regen, waardoor het terrein erg modderig was. voor de rest prima in orde.
Mooie, propere camping. Wij stonden met zeezicht, binnen-en buiten zwembad. Sanitair heel proper, alles prima in orde. In de buurt verschillende fietsmogelijkheden. Winkels en restaurants naast de camping.
camping midden in de stad, ongeveer 500m van het strand. Zwembad met ligstoelen. Voor de rest alles aanwezig, sanitair wat ouder maar goed proper. Verbleven 4 nachten, betaalden 140€/4n, alles inclusief
Prima plek, 22€ voor 24uren. Duur, maar je staat vlak tegen de vestingwallen, ideaal voor een bezoek aan het gezellige stadje en een wandeling over de vestingswallen. Wel op tijd komen, wij waren er om 10.15u en kon net het laatste plaatsje innemen. Mixparking campers en autos
Mooie grote staanplaats, alles aanwezig. Sanitair proper, alleen jammer dat er geen wc brillen aanwezig zijn. Centrale ligging voor fietstochten door het natuurgebied. Gezellig stadje.
prima plaats via aan-uit-app, alles aanwezig. mooie fietsroutes
Sitecode: 101912
Mooie cp, prima ligging. Veel fiets- en wandelmogelijkheden. Sanitair heel netjes. We wilden 1 nacht blijven maar dat zijn er 3 geworden.
Sitecode: 20334
Mooie plek, alles goed geregeld. Prima sanitair. Bushalte naar Brugge op 5min. afstand. Brugge (wintergloed), echt de moeite waard. Voor herhaling vatbaar.
Prima plek, alles in orde. Op wandelafstand van Middelkerke en de tramhalte. 2 nachtjes verbleven.
Mooie plaats, goede ligging vlakbij het centrum. We hadden op voorhand 1 nacht gereserveerd, maar er waren ook nog plaatsen vrij. Een wandeling door ieper is de moeite waard evenals de Last Post.
Goede ligging, vlakbij het centrum. 8€/nacht incl. stroom. Vlotte toegang, we hadden wel op voorhand gereserveerd. Toen we aankwamen stond er iemand op onze plaats? Dat was wel iets minder, maar na wat gedoe ging hij op een andere plaats staan en kon ik mijn plek gebruiken.
2 camperplaatsen voorzien op autoparking, mooi uitzicht, mooie wandeling over de vestingwallen, overdekt winkelcentrum op ongeveer 1,5km. 1 nacht doorgebracht voor 14.50€ via aan-uit-net.
Ideale ligging, vlakbij centrum. 8€ incl. stroom. Gouda de moeite waard voor een bezoekje. plaats verlaten voor 9.00uur, anders opnieuw 8€ betalen.
Wij zijn hier geweest van 22/09 tot 24/09/23, 2 nachten. Het sanitair is wat ouder, maar wel proper ook de rest van de camping niks op aan te merken. Had schrik na het lezen van de recensies, maar het is ons erg meegevallen, zeker het uitzicht vanuit de camper. We hadden wel onze blokken nodig. Sommige plaatsen zijn erg scheef. En inderdaad, mensen die niet goed ter been zijn of niet van trappen houden kunnen beter een ander plaatsje zoeken.
Mooie camping, maar erg druk op dit moment. Sanitair is uitstekend, zoals de rest van de voorzieningen. Zwembad en restaurant prima. De wegdrempels zijn inderdaad hoog, maar als je op het gemak doet, is er geen enkel probleem met een camper van 7,40m. Strand en fietsroutes in de buurt. We zijn hier 4nachten verbleven.
Mooie camping, zeer ruime plaatsen, alle voorzieningen aanwezig, groot zwembad, op 300m van het strand. Verschillende fietsroutes in de buurt, waaronder Roses (20min. fietsen) wat een bezoek meer dan waard is.
Mooie, ruime plaatsen. Alle voorzieningen aanwezig. In de douches hing een vieze geur, maar dat is het enige minpuntje. Gewoon de borden volgen van de camperplaats en je geraakt er zonder problemen.
rustige camperplaats tussen de wijngaarden, ruime plekken. 10€ +3€/stroom. Kort bij de A75. wc lozen, water en stroom aanwezig.
Mooie staanplaats. Servicezuil aanwezig (betalend). Rustige nacht doorgebracht.
Mooi, rustige plek aan een meer. Wandeling rond het meer 3km. sanizuil aanwezig, maar geen gebruik van gemaakt. Prima voor een overnachting.
Grote staanplaatsen, alle voorzieningen aanwezig. Vriendelijk personeel. Winkels en bakker op loopafstand. Vlakbij het dorp (300m), en de citadelle die zeker een bezoekje waard zijn. Veel fietsmogelijkheden in de buurt. Bushalte voor de cp. Enig minpuntje, de ongelijke ondergrond, blokken zeker nodig. Wij kwamen voor enkele nachten en zijn er 6 verbleven.
Parking midden in het centrum, 5 grote, vlakke plaatsen. Geen voorzieningen meer, het servicepunt is verwijdert. Vlakbij het mooie kasteel wat zeker een bezoekje waard is. Wij hebben hier één nacht gestaan, samen met 2 andere campers.
Mooie camperplaats, alle voorzieningen aanwezig. Alleen jammer dat het douchen enkel tussen 07.oou en o8.oou smorgens mogelijk is? Ook erg smalle plaatsen, zeker als je tussen 2 andere campers staat. Als je zorgt dat je aan de buitenkant kan staan heb je meer ruimte. wij hadden online gereserveerd en zonder problemen binnen geraakt. Het centrum ligt op 800meter.
Mooie, grote plaatsen voor 5 campers, met stroom. Uitzicht over de weide. Fijne omgeving voor fietstochtjes en wandelingen. Uitbater komt langs voor het geld te ontvangen. (15€/n incl. stroom)
Grote, ruime plek. Alles aanwezig. 3 dagen verbleven. Mooie wandelingen in de buurt, strand op 1,5km. Fietstochtje naar Wisant op zaterdagavond voor de avondmarkt.
Mooie ruime plaatsen. Wij hadden uitzicht over de rivier, proper sanitair, direct aan het fietspad. Fietsen naar Echternacht of Trier goed te doen. Winkels op wandelafstand.
Gezellige minicamping/camperplaats. Vriendelijke uitbaters. Grote ruime plaatsen, proper sanitair, broodjesservice, stroom. Vele fiets -en wandelmogelijkheden vanaf de camping. Giethoorn op 4km, we zijn 4 dagen verbleven, Voor herhaling vatbaar.
Mooie grote plaatsen, op wandelafstand (25min.) van Balazuc, wel redelijk steil. Fietspad op 200m. Fietsen naar Vogue (5km) of Ruom (10km) is een aanrader. Vriendelijke mensen, proper sanitair. Een aanrader.
Mooie locatie. Alles prima in orde, sanitair simpel maar proper, verharde staanplaatsen, 3nachten verbleven
mooie, rustige camping. zwembad, terras, broodjes, mogelijkheid om een kleinigheid te eten. Sanitair in orde, alleen geen wc brillen. Vriendelijke uitbaters. Aan een rivier, heerlijk rustig.
Mooie camping, uitzicht op de bergen, bus naar Merano voor de deur, 3€/pp, Sanitair prima in orde. Behulpzaam personeel, broodjesservice, restaurant. Alles prima in orde.
Ideale ligging voor een bezoek aan Venetie, Sanitair prima in orde, restaurantje, broodjesservice. Goed voor 1 of 2 nachten
Mooie camping vlak aan het meer, Sanitair prima in orde, mooi zwembad, mooi fietstochtje naar Sirmione ongeveer 3km.
Mooie camping, vlak aan het meer, ideale ligging, op loopafstand van Bardolino, Lazise en Garda op 3km, gemakkelijk te bereiken met de fiets of wandelend. Bezoek aan Verona met de bus mogelijk voor 3€/pp, bushalte op 200meter. Prima sanitair en behulpzaam personeel, hebben hier 4dagen verbleven
Mooie camping aan het meer, alles wat veroudert maar proper. goede ligging, met de fiets kun je alles snel bereiken. Alles aanwezig inclusief broodjesservice. De toegangsweg is inderdaad erg smal, Het moeilijkste is het wegrijden van de camping. Met onze camper van 7.40m lang en 2.35m breed, was het erg nipt, maar het kan. 2 nachten verbleven met 2pers. voor 78€, incl. stroom.
kleine Camping, mooie ligging, proper sanitair. Vriendelijke ontvangst. camper 2pers, alles incl. 35.60€/nacht. Winkel op 100m, chomomeer 300m, 2 nachten verbleven.
zeer mooie, rustige plaats. Mooie wandelingen in de buurt. Water aanwezig, ook een stroomzuil, maar deze werkt niet.
Mooie, camping, Alles netjes in orde, mooie fietsroutes en wandelingen in de buurt, Alles vlot bereikbaar, een aanrader!
Mooie, rustige camping. Toiletten en douches mooi proper. Geen last gehad van de D1 die langs de camping loopt, mooie fietsroutes langs het meer en naar Troyes, 4 dagen verbleven.