Odmoree

zoals meerdere mensen al hebben gezegd, een prachtige locatie. wij hebben er 4 nachten gestaan. wij vinden de omgeving iets minder, maar dat is persoonlijk. Erg vriendelijke mensen en zeer behulpzaam 👍 All in 55 euro per nacht betaald

RedBulli22

mei 2024

Wat een prachtige camping, echt een pareltje! Er zijn slechts 9 plaatsen, dus het blijft altijd heerlijk rustig. Wij staan hier nu zelfs helemaal alleen. Vlakke ruime grindplekken, zwembad, stil strand direct voor de deur, fijn sanitair. Winkel en grillrestaurant op 1,5km (er staan fietsen op de camping die je vrij kunt gebruiken). Last but not least hele vriendelijke eigenaren.

Hooghwinkel

sep 2022

een hele mooie kleine camping met bar en zwembad. keurige luxe faciliteiten. het is dan ook behoorlijk duur. maar exclusief. klein strandje erbij. restaurant op 3 minuten. zou fijn zijn als er ook brood gekocht kon worden in de ochtend want winkel is best een eind lopen. zeer steile toegangsweg

Rtina I

23248, Rtina, Kroatië

direct aan zee - zandstrand - schaduwrijke plaatsen - snackbar - campingwinkel 100m - restaurant 2km

30 aug t/m 31 dec

23 aug t/m 29 aug

5 jul t/m 25 jul

Toon alle tijden en prijzen

ACSI - Campingcard