@Hooghwinkel
- Ford Transit Custom Nugget Aufstelldach
- 2018
- Buscamper
de camping is heel mooi gelegen aan de rivier en heeft veel ruimte. Vriendelijke vrouw aan de receptie. de sanitaire gebouwen zijn verouderd. fijn dat de douche zonder extra munten gebruikt kan worden maar de douches zijn onhandig geplaatst waardoor er vaak 1 ongebruikt blijf waar je dan niet bij kan. de keuken is erg klein en de waterputten ver weg. maar toch, fijne camping
de camping ligt goed om met de bus naar de stad te gaan. de pitches zijn prima. het sanitair vonden we net voldoende, zeer krappe wc’s. in het gebouw bij de receptie geen douches behalve in de invalide toilet. zeer onduidelijke afval scheiding, wel heel veel afvalbakken. veel lawaai van de weg, de hele nacht
prettige plek om te overnachten, aardige mensen. geen douche of afwas plek. bij mooi weer ook in de omgeving zwemmen mogelijk.
prima plek voor de nacht. geen voorzieningen, wel mooi wandelpad. sochtends ontbijt bij de marine market ( even met de auto want je kunt er alleen met een omweg heen) en gebruik gemaakt van de zeer nette toiletten daar
de camping is keurig onderhouden, ruime plaatsen en schoon. de locatie in Bristol is ook leuk, lopend naar het centrum langs een leuke route gaat prima. de voorzieningen zijn gedateerd. voor de prijs van deze camping zou je wat meer luxe mogen verwachten. we betaalden €62 per nacht! 2pers. en dat was mét de korting eraf! geen WiFi, geen winkeltje, wasmachine 30 minuten £4 +£4 droger.
een prima camping met ruime plaatsen en goed sanitair. de reis naar a Londen en Greenwich met de Elisabeth line is prima te doen. ook restaurantjes in de buurt. wel erg dure camping, zelfs met de korting door lidmaatschap betaalden we nog 47 pond voor 2 personen en een kleine buscamper ford Nugget
prima camping voor een goede prijs. faciliteiten keurig en wasmachine aanwezig voor €3 mooi uitzicht. goed restaurant
uitstekende camping met zeer aardige beheerders. ruime plekken, netjes onderhouden sanitair. zeer behulpzame familie. door beperkt aantal plekken meestal geen plaats. er wordt ruim van te voren gereserveerd en mensen blijven lang staan. toegang tot de zee via de rotsen beetje lastig. mooie plek met lig bedden voor de gasten
drukke camping met kleine plaatsen. rommelig afgedekte gaten in de grond en weinig privacy. restaurant en brood in de ochtend op bestelling. klein aantal faciliteiten, wel goed schoon. aardig strandje. heel erg duur, 31 aug €52 voor 2 pers met minibus. niet in verhouding met aanbod
een hele mooie kleine camping met bar en zwembad. keurige luxe faciliteiten. het is dan ook behoorlijk duur. maar exclusief. klein strandje erbij. restaurant op 3 minuten. zou fijn zijn als er ook brood gekocht kon worden in de ochtend want winkel is best een eind lopen. zeer steile toegangsweg
prima plek voor een overnachting met alle voorzieningen keurig in orde
3 dagen prettig gestaan. faciliteiten prima in orde. prijs €15 incl stroom. leuk strand vlakbij en restaurantjes, spar en ijssalons op loopafstand. enige minpunt voor mij waren de vele honden met hun bazen die er niet goed op letten. veel gegrom, geblaf en af en toe los.
wij vonden de camperplaats niks. de camping is gesloten. dorp en strand erg veel vuil. we werden bij dichte camping aangesproken door Kabir, ornitholoog, die ons meenam naar zijn huisje bij het lagoon waar we met stroom en gebruik van zeer eenvoudige wc en douche op het kleine erf konden staan. Kabir is gids en neemt je graag mee (€) naar het lagoon. Saïda kookt op verzoek zeer eenvoudige maaltijd. gastvrije mensen
prima locatie voor een overnachting onderweg. eventuele wc aan de overkant bij sportcentrum als het open is
sanitair ernstig verwaarloosd en niet schoon. enkele plekken met mooi uitzicht. winkel en restaurant niet open. 100 MAD
Sitecode: 20813
gesloten
hele grote camperplaats met keurige faciliteiten en voorzieningen. wel kaal, eigenlijk groot parkeerterrein met uitzicht op de heuvels en de zee als je over de muur kunt kijken. via pad achter de camping naar beneden naar het strand. verder is er niks te doen, geen winkel of dorp vlakbij. professioneel beheer
Sitecode: 20627
de locatie is goed, mooi uitzicht op zee, groot zwembad, geen gebruik van gemaakt, was koud en regende in mei. sanitair wordt wel goed schoongehouden maar niet onderhouden, veel stuk rommelig geheel. aardig beheer. in low season nauwelijks voorzieningen in de buurt zoals winkels. strand met veel troep.
uitstekende, goed verzorgde plek. lopend naar het leuke ontspannen stadje. beheerder heel vriendelijk en behulpzaam. we hadden stukken aan de auto en hij zorgde ervoor dat er vakkundige mensen naar de camping kwamen om het te repareren. maar ook zonder dat is deze camping en de plaats Tiznit zeker aan te bevelen
het is een aardig terreintje en de mensen zijn ook best aardig maar verder is het niks. geen kopje thee bij aankomst. het zwembad (30MAD extra) was leeg. van de douches en toiletten was veel stuk en niet schoon. de kosten voor 2 pers met kleine buscamper 130MAD. dat is het echt niet waard. hoogste bedrag dat we tot nu toe betaald hebben in Marokko
Sitecode: 19494
hij is idd gesloten, groot slot op het hek. jammer
Sitecode: 19500
de camping is mooi gelegen en mooi aangelegd. warme douches. sanitair verder gammel, de kranen werken slecht. WiFi alleen bij d receptie en je moet apart betalen voor het zwembad ( groot maar niet zo schoon) wat niet verteld wordt van te voren. beheerder, man, niet vriendelijk, dames wel. restaurant niet geweest, niet aantrekkelijk
Sitecode: 19374
prima gestaan hier. mooie plek, bijna tè mooi met het “kasteel” , keurignet sanitair met warme douche. aardige beheerder die in de ochtend brood komt brengen
Sitecode: 19659
het camperen was oké maar niet meer dan dat. de ontvangst weliswaar met kopje thee maar wat onverschillig. warm water voor de douche moest apart geregeld worden. voor het eerst moesten we water en thee bij het menu apart betalen. en ook 3 dirham voor het brood in de ochtend
zeer gastvrije en vriendelijke eigenaar, Mohammed en zijn zonen. welkom met thee en koekjes. mooi en schoon goedwerkend sanitair. prachtige locatie aan het duin. uitzicht van vrij toegankelijk dakterras. een interessante 4x4 excursie met Mohammed gemaakt waarbij we zelf mochten rijden. wordt aangeboden maar zeker niet opgedrongen. veel persoonlijke aandacht, in de ochtend worden vers brood en pannenkoeken naar je toegebracht. top plek!
Sitecode: 19368
de campsite is op zich mooi qua ligging en op loopafstand van de Medina ( stijle trap naar beneden én naar boven ) de voorzieningen zijn zeer matig. veel douches maar maar 1 met warm water. nauwelijks licht bij de douches en toiletten. Het ziet er nogal vervallen en niet héél schoon uit. je kunt wel water tappen en lozen voor de warmwater douche wordt soms 10 extra gevraagd
hartelijke ontvangst. mooie plek. je kunt wel zien dat er 2 jaar niet veel aan onderhoud gedaan is. douche, toilet, stroom. geen WiFi wij staan hier heel tevreden
Sitecode: 20032
de camping bestaat niet meer!
Prima praktische veilige plek. Geen kosten bij parkeren buiten de blauwe vakken zonder gebruik vd faciliteiten. €5 euro voor 48 uur op de camperplaatsen mét alle faciliteiten. Ik zou een toilet op de plaats wel fijn gevonden hebben (voor de kleine bus campers)
prima gestaan op deze camping aan de rand van Almagro. jammer dat de brood service in de ochtend niet werkte. kon vanaf 9 uur maar toen ik om half 10 kwam moest het nog uit de vriezer in de oven. €13,50 betaald, zonder stroom
prima camping en goede prijs in na seizoen. prima kwaliteit restaurant op de camping. weinig aanbod in de winkel. schoon sanitair wordt de hele dag gepoetst. fietsen naar Rota of Chipiona is leuk
de locatie voelt veilig het is schoon maar heeft de neiging om toch rommelig te worden. het is een half uur lopen naar de metro en dan nog een half uur in de metro naar het centrum van Madrid. €15 zonder stroom, 1 wc en 1 douche zijn te gebruiken maar nóg niet klaar, de douche is heel onhandig, je kunt niks kwijt, het warm water blijft amper 3 minuten warm. De 2e (af)wasplek is boven de afvoer van grijs water, daar was je niets af.
deze plek is prima bij aankomst en vertrek met de smyrill line. het stroomt snel vol. prettige keuken met kook en zit gelegenheid. prijzige camping met daarboven extra betalen voor stroom en douche. sanitair wel keurig
het is een vrij ongezellige plek op een oud voetbalveld met zeer verouderd en rommelig sanitair. we hebben er verder wel goed gestaan. veel vaste campeerders met grote caravans . als we het hadden geweten waren we doorgereden naar Gjogv die een veel leukere camperplaats heeft met mooi uitzicht
heerlijke rustige mooie plek, we stonden er alleen. zeer vriendelijke ontvangst door hondje Cif en de eigenaar, mét zelfgemaakte jam en siroop. stroom en water aanwezig, geen toilet of douche, wel mogelijkheid te lozen. €10 all in.
plaats zonder voorzieningen, géén water, geen toilet, geen prullenbak, geen verlichting. we kwamen om 21:30 aan dus restaurant ging bijna sluiten. €10 euro voor de plek en €5 extra voor stroom is dan echt te veel. Plekje vlak aan doorgaand weggetje met het geluid vd grote weg op de achtergrond. verder wel rustig en landelijk
We waren de enige daar en vonden de parkeerplaats wat groot en open. We zijn daar net om de hoek gaan staan voor “Parc” waar we savonds nog wat dronken en Smorgens ontbijt. prima toilet daar, wat voor een kleine buscamper een fijne toevoeging is bij een gratis plek. prima plek. snachts rustig en voelt veilig, zeker in de hoek tegenover “Parc”. in het hele park gebied veel aktiviteit van sporters
op 2 oktober €22 betaald voor 2 pers en mini camper. prima, prettige plek en zeer vriendelijke beheerders. Restaurant heeft elke dag een aantal keuzes. er wordt goed gekookt. fijn kiezelstrand. super schone zee, je ziet de vissen zwemmen, én dolfijnen! wandelingetje naar het dorp over het stram. goede uitvalsbasis voor de bergen
zeer prettige plek. kleine camping bij klein hotel Harmonie. op 7/10/20 stonden er ook maar 3 campers. sanitaire voorzieningen voldoende maar voor het geld ( 2 pers, kleine campeerbus, €24 in oktober) had er wel toiletpapier mogen zijn en iets meer schoonmaak. voor de prijs kun je beter naar camping paradise. maar voor het strand en de plek is deze camping erg fijn. aardige mensen en brood in de ochtend
op 6/10/20 waren wij daar als enige waardoor we wat zoekende rondreden waar we zouden mogen staan. gewoon maar aan de kant gaan staan. de toilet was half open maar werd niet echt schoongemaakt. lawaai van crossende auto’s en brommers op het grote parkeerterrein tot best laat. toch goed geslapen.
op de parking van het restaurant de zeerover. niet bijzonder maar voor een overnachting oké. toilet bij restaurant bleef snachts open, dat was prettig. eten niet heel bijzonder en dure vis. sochtends ontbeten in het plaatsje ernaast: Limeni. veel mooier! ik denk dat je daar ook had kunnen overnachten (door het dorp rijden, grote campers kunnen daar niet komen)
medio september prima gestaan. we bleven 4 nachten. elke dag gezwommen en gesnorkeld op een ander strandje, wandeling gemaakt over mooi voet/fiets pad naar agio Nicolaos. druk maar gezellig plaatsje, elke avond heerlijk gegeten bij Το Σπιτικό της Αγγελικής. eerste restaurant links vanaf de camping als je beneden bent. camping facilities prima, veel water punten. brood bestellen voor sochtends. we betaalden €18 voor kleine buscamper en 2 pers.
prima plek met alle voorzieningen die je nodig hebt. niet bijzonder mooi aangelegd maar wel gunstig gelegen. aan de zee, klein strandje, en op loopafstand van Stadje en historische site. restaurant vooral grote porties. geen wc papier. wordt goed schoongehouden. wij betaalden in sept voor 2 pers €17. veel Duitse gasten en veel vaste gasten. vriendelijke mensen
goede camping met goede voorzieningen aan het strand met uitzicht op de mooie baai. in sept 2020 veel plek. ruime afgescheiden plekken. strikte Corona procedure
heerlijke plek. op loopafstand diverse eetgelegenheden en minimarket. stranddouches bij de strandbars, geen openbaar toilet. Strand waar schildpadden eieren leggen dus beetje oppassen en snachts geen felle lichten aan. water te tappen bij stranddouche en begraafplaats vlakbij. pas op voor het mulle zand met je camper, wij reden ons door een stomme fout vast toen we water gingen tanken. in september niet ál te druk. ik denk in hoogseizoen wel
het strand is lekker om te wandelen zwemmen. eten en drinken bij Tropicana prima. ligstoelen gratis bij consumptie. de uitbaters niet bijzonder hartelijk, neutraal. snachts geen gebruik van toilet. stranddouche prima. je kunt daar in de buurt overal staan achter de duinen. de parkeerplaats achter Tropicana wat rommelig maar wellicht voel je je wat veiliger als er verderop weinig mensen zijn en je zoals wij een kleine buscamper hebt
prima plek, voor dag of 2/3 welkomstdrankje is gastvrij. je kunt 24 uur gebruik maken van de WC. (oud maar wordt netjes schoongemaakt). je kunt buiten douchen of afspoelen. Het eten is verzorgd en netjes geprijsd. wandelen langs het strand, zwemmen. geen supermarkt in de buurt. wij hadden last van ‘n, overigens vriendelijke zwerfhond, die snachts was van de waslijn haalt en stuk bijt.
Kleine camping met goede plekken. Sanitair redelijk maar mag wat schoner (deuren en muren e.d ). Vriendelijke behulpzame mensen. Afstand tot BRNO met bus of boot neemt best nog veel tijd. Boottochtje wel leuk maar als vervoersmiddel prijzig. Bus veel goedkoper en ietsje sneller
Deze camping was dicht dus hebben wij op de parkeerplaats gestaan die ernaar ligt
Prima camping, toen wij er waren erg weinig gasten (Corona?) alles goed verzorgd, op loopafstand van het dorp en supermarkt, zelfs van het North strand. Behulpzaam personeel, schone voorzieningen. Goede gratis WiFi, 68 Zlt incl stroom. WC papier in centrale ruimte sanitair
De plek en ruimte zijn goed, en veilig.Fietsen in 12 minuten naar het historisch centrum of de tram bijna voor de deur. Wij waren er begin juli. Wegens Corona geen douches en toiletten. Dat vonden wij slecht georganiseerd. Tot nu toe had elke camping of camperplaats een oplossing hiervoor of sterke prijsreductie. Wij betaalde 75 Zln ,best duur er zonder voorzieningen. Wel incl electriciteit.
Prima plek, kleinschalig en niet zo’n “kermis” als veel campings in die buurt. Aardige ontvangst. €51 zloty’s voor campertje met 2 pers en stroom. Douche gratis
Een goede uitvalsbasis om de punt van Rügen te bekijken, vlakbij Vitt en een mooi zandstrand ( allebei 2km fietsen). Er zijn geen voorzieningen maar je slaapt er wel rustig. Overdag is de wc op het aanliggende parkeerterrein geopend en kun je wat te eten en te drinken kopen bij de snackbar
Prima plek. Helaas was door Corona niet het volledige sanitair beschikbaar. Toch prettig gestaan. Met de fiets naar de stad