Camping Vērbeļnieki

• Stroom

• Douche

jn-Bakker

aug 2025

Een aanvulling op de eerdere reviews: De prijs is gestegen naar 24€ op basis van 2 personen met een camper. De organisatie lijkt inmiddels beter, het gaat met hefbomen en aan de receptie betalen. De prijs staat aan de poort niet vermeldt dus dat was een verrassing. Grijs water lozen is duidelijk aangegeven maar werkt onhandig zonder slang. Bij een gebouw is een mogelijkheid om je chemisch toilet te lozen maar het bord erbij zegt grijs water.

Dit is de eerste keer dat ik een recensie schrijf, ook al hebben we NIET overnacht. Maar ik heb nog nooit zo'n slechte organisatie meegemaakt op een plek in deze categorie. De receptie heeft geen idee of er nog plekken vrij zijn en zo ja waar. Om deze informatie te krijgen, moet u 10 minuten aan de bar wachten. In plaats van een eenrichtingsverkeersysteem moeten de campers een smalle plaats indraaien + voorrang geven aan tegenliggers (in ons geval > 10 auto's).

Toger

mei 2023

prima, leuke camping. ligt tegen het strand aan. veel voorzieningen, maar loosplek camper ontbreekt. Twee sanitairgebouwen (een oud en een nieuw), jammer genoeg was het nieuwe nog niet open. de wasmachine was stuk, WiFi functioneerde ook niet.

Bārtas iela 6

3473, Dienvidkurzemes novads, Letland

camping en vrijetijds complex - plaatsen op veld of in bos - zee 50m - Liepaja 7km

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!