Kemping Baili

• Stroom

2.7

Reijsvogel

mei 2023

Dicht in de buurt van de Hanzestad Valmiera. De camper plaatsen zijn extra bij vooral de ski voorzieningen. Het sanitair is - denk ik - gedeeltelijk vernieuwd en schoon. 3 damestoiletten, 1 heren toilet en 1 urinoir. Wij hebben ‘s avonds een personentrein gezien. Gevolg van de oorlog? De weg hoor je af en toe maar is niet storend. vriendelijke ontvangst. Met acsi €20 betaald pn.

20 euro per nacht is te duur voor deze site. Slechts één toilet / douche (oud maar schoon) drinkwater alleen van kraan in toiletruimte waar installaties een filter hebben. De eigenaar wees erop dat alleen dit was om te drinken. Wc dumpen door een klein gaatje - grijs water door hetzelfde gat dat je heel acuraat moet raken om te raken. Had meer verwacht voor 20 euro.

ariedekreij

jun 2019

Beetje rare camping. Er loopt een onverhard pad overheen, mensen op de fiets en lopend die niks op de camping te zoeken hebben. Een slaapzaal, hutjes een douche die te warm of te koud is. Regelmatig treinen tot ca 11 uur en de eerste rond half zeven. Komen we hier terug? Als het even kan niet. O en de prijs is nu €20,- korting op ACSI kaart? Nee normaal is het 22...

Brenguļu iela

4224, Kauguru pagasts, Letland

langs rivier- sauna-cafetaria - kano en raft huur-oefen skihelling

ACSI - Campingcard