@Reijsvogel
Prachtig gelegen camping, sanitairgebouwtje is nieuw en netjes. Wifi alleen bij de receptie/restaurantje, waar we heerlijk gebarbecued vlees en vis hebben gegeten, met friet, en lekkere natte groene rijst. (€10,- per nacht, 2 personen + camper + stroom)
Rustige mooie relaxte plek waar we heerlijk in het restaurant karper hebben gegeten. De wc en douche kun je gebruiken van het hotel. Het is wel een eind van het centrum af.
We zijn het eens met de reviews. De weg ernaartoe was wel een uitdagende, we hebben dan ook een aanrijding gehad doordat de tegenligger te hard de berg af reed en niet genoeg aan de kant reed. Op de camping heeft de vader van de campinghouder de blikschade provisorisch gemaakt, heel fijn! Aardige mensen daar !
Hippe camperplek, aardige beheerders. De camping wordt nog verder uitgebreid. Er zijn nu 2 keurige wc/douche’s, maar er komen dus meer bij.
Prima plek. De wasmachine kost 300 Lek (of €3). Het busje naar de citadel stopt aan het begin van de weg naar de camping. voor 2 personen betaal je 100 Lek wanneer je uitstapt. Op de terugweg stapten wij bij de bakker uit met heerlijk brood en eclairs.
Prima locatie, navigatie via Campercontact makkelijker dan via TomTom. In het stadje hebben we zelfs 3 kleine winkeltjes gevonden, erg leuk!
Het uitzicht is mooi. Maar als je geen oordopjes gebruikt is het monotone geluid van de smelterij aan de andere kant van het fjord toch ‘s nachts te horen. En het verkeer vanaf 6 uur ‘‘s ochtends .
Sitecode: 19135
Gunstige locatie. Mooi uitzicht over het fjord. Ondanks 25 Noorse campers en 1 Duitse en wij nooit hoeven wachten voor toilet of (heerlijke) douche. Voor 3 nachten betaal je 750 NOK. Baroniet en stenentuin zijn aanraders. Veel concerten in Ridderzaal (even navragen).
Sitecode: 19171
prima stadscamping. De app van EasyPark werkt niet meer, dus betalen met creditcard die je er lang voor moet houden. Als je geen BergenCard neemt maar alleen de Skyss app gebruikt, kun je voor 24 uur een dagpas nemen. Kost 110 NOK en voor 67+ slechts 55 NOK.
Inderdaad verouderd maar schoon. Het tarief is nu 300 zonder de 10 kronen voor een douche. Maar als je in euro’s betaald, waar haar voorkeur naar uitging, kom je uit op €25
prachtige camping . wij hadden voor het weekend gereserveerd en dat was goed. een andere camper moest op het overloop terrein staan ( wel met stroom). De wifi was voor het eerst na 3 weken rondrijden perfect. Hiervandaan is het een kwartier rijden naar de ferry richting Trondheim. Het boten museum is leuk. Ook voor kinderen.
Op zich een aardige camping , maar de ligging naast de snelweg en de brug over het meertje geeft veel overlast.
Heerlijk rustig er geslapen. zelfs geen last gehad van muggen. Wat bij meertjes in deze tijd van tegen de langste dag aan wel het geval is. Muggen komen dan uit ‘winterslaap’
klopt, hier is geen camping. Wellicht in de toekomst wel
Omdat het restaurant gesloten was, mochten we van de eigenaar gratis blijven staan. Wel de volgende ochtend op tijd weg omdat er een regionale markt werd gehouden. Met verkoop van Gouda kaas!
Sitecode: 19216
Goede voorzieningen. Wel prijzig, met stroom is het voor 2 personen €37 pd. Het gemak van de metro is een plus.
Super plek. Middenin Natura 2000 gebied. Dus een bio toilet met turf om af te dekken en bio zeep om handen te wassen. Douches zijn ivm de ligging (nog) niet toegestaan. Maar een warmwaterzak en de zon werken goed samen. Van de 3 nachten stonden wij 1 nacht alleen en de andere 2 nachten met 1 camper erbij. De druiven wijn vond ik lekker. De rabarber wijn is ‘bijzonder’ . Sabile heeft een goed info centrum en naastgelegen restaurant.
Dicht in de buurt van de Hanzestad Valmiera. De camper plaatsen zijn extra bij vooral de ski voorzieningen. Het sanitair is - denk ik - gedeeltelijk vernieuwd en schoon. 3 damestoiletten, 1 heren toilet en 1 urinoir. Wij hebben ‘s avonds een personentrein gezien. Gevolg van de oorlog? De weg hoor je af en toe maar is niet storend. vriendelijke ontvangst. Met acsi €20 betaald pn.
Werkelijk schitterende locatie pal aan de Gauja rivier. Erg stil en veel sterren ‘s nachts te zien. Een klein na deeltje was dat de zonneboilers nog te weinig zon hadden gekregen om echt een hete douche te geven. Maar dat zal in het hoogseizoen wel beter gaan.
Prachtige plek met super voorzieningen. Ook het voorgestelde fietstochtje naar een mooi uitzichtpunt over de rivier de Lielupe is aan te raden. Steek ook de rivier over via het pontonbruggetje. Wij betaalden incl stroom €21 pn
prima camping met gedateerd sanitair. De WiFi is allen in het hoog seizoen beschikbaar. Wij betaalden voor 2 personen voor 1 nacht incl stroom €20
Zoals eerder geschreven een prima plek na de veerboot. De eigenaar wil zijn sanitair uitbreiden, maar heeft door COVID en de oorlog in Oekraïne minder bezoek van campers gehad dan gehoopt. Wij waren de enige gasten. En betaalden incl. stroom €18. Onze op het strand gevonden ‘amber’ stenen zullen we in het nabijgelegen Ambermuseum laten zien.
Op 1 mei 2023 een erg rustige camping. ‘s maandags is het restaurant gesloten. Met stroom betaalden we €20 voor 1 nacht camper met 2 personen.
de camping sluit op 18 september . wij konden helaas maar 1 nacht blijven staan!
Na 45 jaar weer even overnacht op deze unieke locatie. De enige beperking was het lawaai van de snelweg. De wind kwam uit het zuidwesten en dat is voor de camping niet gunstig om buiten te zitten. De vreugde die de even rondrijdende ‘carnavalswagen’ bij andere bewoners en ons teweeg bracht, was een kadootje. Het gebak en de koffie bij de bakkerij van Siza in ‘Het Dorp’ is een aanrader.
prima rustige camping voor een tussenstop ( ligt dicht bij de A61) of zelfs langer als je de streek wilt verkennen. Per voet, fiets of auto. En de schnitzel is lekker.
Zoals beschreven mooie camping. Dat onze gereserveerde plek bezet was gaf een wat ongemakkelijke situatie. Supermarkt op bijna 3 km richting Omegna. Mijn e-bike haalde de top van de Mottarone net niet.
Rustige natuur vriendelijke camping. Bij het camping gedeelte komt eind mei een nieuw wasgebouw met ook warm water. De prijzen zijn op hun website wel goed vermeld: €10 pp, €5 voor kind 0-5 jaar en voor de camper €8,-. Het aan te raden diner kost €30 . De mensen die rock/blues LP’s meenemen en achterlaten krijgen korting.
Na 1 nacht op een van de terrassen te hebben gestaan zijn wij naar rechts boven het sanitair gebouw gaan staan ivm de hoge fluittoon van de pomp bij de rioolwaterzuivering. Niet iedereen hoorde hem . Daarna 5 nachten prima gestaan. Op verzoek zet het busje je na 10 minuten uit bij de Pim supermarkt en pikt jouw 20 minuten later weer op als hij van het station terug keert naar de camping.
Sitecode: 20479
zoals beschreven mooie camping.Wel zijn we na 2 nachten weggegaan omdat onze camper vol zat met kleine mieren. De eigenaar zei dat het kwam door de netheid van het terrein en raadde aan om bij de Coop mieren poeder te kopen . Om daarmee een cirkel rond de camper te maken. Het poeder en mierenlokdoosjes hebben we wel gekocht maar daar niet meer ingezet.
Prachtig gelegen rustige camping waar ik na 35 jaar voor het eerst met een camper ben. Voor de originele warme douche hoef je nu niet meer met munten betalen. Het uitzicht blijft fenomenaal en de gastvrijheid uniek. Voor de liefhebber biedt het bijbehorende hotel veel betaalbare luxe (zwembad etc. en lekker eten). Voor wandelaars, fietsers en motorrijders een waar walhalla. Met dank aan de bergen
Laat aangekomen en zelf plek gezocht.De plek was prima. Sanitair gedateerd maar heerlijk gedoucht. Via de TomTom kom je boven de camping terecht. Je moet iets doorrijden en dan zie je het camping bord . Rustige locatie, geschikt voor 1 nacht