@Reijsvogel
September 2026
5 foto's toegevoegd · ongeveer 1 maand geleden

Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
De camper plaats is prima. Geen last gehad van auto’s bij caravans.Gelukkig hadden wij al ruim een dag van tevoren gereserveerd omdat de camper plaats de 2 nachten dat wij er stonden volgeboekt was. De pizza’s waren van topkwaliteit.
Mei 2026
Prima camping. Receptie erg hulpvaardig. Toen wij net voor 20 uur in het winkeltje naar een thermometer vroegen, wilden ze perse 1 gaan halen bij de farmacie een dorp verder die tot 22 uur open was. Wat een gratis service. Met Uber naar en van het metrostation werkte prima. Nauwelijks last gehad van ‘s nachts blaffende honden ver weg.
Stadscamping . De navigatie via CC gaat wel goed. Met een door de receptie bestelde taxi naar het Universiteitscomplex kostte €6,50. Vooral met regen interessant.
April 2026
Een foto toegevoegd aan een locatie · 6 maanden geleden

Een super plek om vogels te horen en af en toe te zien . Als je naar een uitkijkpunt gaat wandelen let dan goed op de route van Google maps. Dat deden wij niet en dan wordt een warme wandeling van 10km opeens 14 km. Het bleef een mooie wandeling..
Alle positieve reviews kloppen. We zijn zelfs 4 nachten gebleven. De eerder genoemde Barik ov kaart konden we niet in Zumaia kopen. Wel de hier gebruikelijke regionale Mugi OV kaart (€5). De receptie weet het adres van de Pakistani telefoon winkel in het centrum. Met deze kaart kan 1 persoon naar Bilbao of bijvoorbeeld San Sebastian reizen voor iets van €2,40 per reis. Met 1 reis heen naar Bilbao heb je hem er al uit.
Prachtig gelegen camping, sanitairgebouwtje is nieuw en netjes. Wifi alleen bij de receptie/restaurantje, waar we heerlijk gebarbecued vlees en vis hebben gegeten, met friet, en lekkere natte groene rijst. (€10,- per nacht, 2 personen + camper + stroom)
Rustige mooie relaxte plek waar we heerlijk in het restaurant karper hebben gegeten. De wc en douche kun je gebruiken van het hotel. Het is wel een eind van het centrum af.
We zijn het eens met de reviews. De weg ernaartoe was wel een uitdagende, we hebben dan ook een aanrijding gehad doordat de tegenligger te hard de berg af reed en niet genoeg aan de kant reed. Op de camping heeft de vader van de campinghouder de blikschade provisorisch gemaakt, heel fijn! Aardige mensen daar !