Kernaveland

• Lozen afvalwater

• Stroom

Seanlie

jul 2025

Rustieke locatie, absoluut fascinerend, met de aardige eigenaar Patrick. Er was een festival gaande toen wij er waren. Fijne sfeer. Alle kampeerders waren uitgenodigd voor een heerlijke maaltijd. We hebben ook de smederij en de heksenkamer bezocht. Veel geschiedenis in de buurt. De prijs was 20 euro inclusief elektriciteit. Mooie wandelingen in het dennenbos en het mooie dorp. Dankjewel Patrick!!!!

g.l.l.

jun 2025

fantastische zeer speciale camperplek in en om een oude kolchoz uit de Sovjet tijd ,met een heel vriendelijke eigenaar die vele talen spreekt, vol humor zit en terecht trots is op zijn camperplek en alles eromheen. Je kijkt je ogen uit! Ook de archeologische vindplaats is zeer speciaal en het museum absoluut een bezoek waard. De faciliteiten op de camperplek zijn eenvoudig maar voldoende.

Een ster voor de vriendelijkheid en enthousiasme v.d. eigenaar. Op de website lijkt het heel wat, maar bij aankomst is het 1 oude, rommelige onverzorgde bende. Vanwege de historie zijn er nog 2 douches en wc's, maar er zijn totaal geen voorzieningen gecreëerd voor camperaars. Vanwege het gebrek aan alternatieven en dat het al later was toen we aankwamen, bleven we, normaal reden we door. 20 € veel te duur voor staan op hobbels en tussen rommel

Senovės gatvė 10

19172, Kernavė, Litouwen

Camperplaatsen bij omgebouwde Kolchoz - unieke plek - eigenaar laat je graag zijn werk zien en veel info over de geschiedenis van Kernave en Litouwen - centrum 400m

7 apr t/m 1 nov