@MargaretenRuud
- Buscamper
September 2026
3 foto's toegevoegd · ongeveer 1 maand geleden

Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Schitterende plek! Het uitzicht is adembenemend mooi. Klim naar boven was soms uitdagend, zéker met een bus als tegenligger 😉 Genoten van stilte, schoonheid en natuur. Verrassend dat de weg niet doorgaat, dus het weggetje vrolijk teruggereden en de remmen zo veel mogelijk gespaard. Terug richting Italië is minder pittig dan naar Slovenië.
Augustus 2026
Zoals al aangegeven; een fantastische plek! Ruime plaatsen, speels ingedeeld zodat je niet in zo'n stijf rijtje staat👌,voorzieningen top, al heb ik als vrouw liever niet zo'n hoge, vaste douchekop😉 Zeer vriendelijke beheerder. In-uitchecken ook zeer eenvoudig. Omgeving prachtig en rustig. Hadden graag langer gebleven, dus komen absoluut terug!!
Juli 2026
Sitecode: 196695
Aan het eind vd middag aangekomen, toen stond op het grote terrein 1 camper. Uiteindelijk hebben we er met 12 overnacht! Het is een zeer rustige locatie en recht terrein. Zagen een medecamperaar water halen vd begraafplaats ertegenover. Behalve voldoende afvalbakken zijn er geen voorzieningen. We kunnen deze kalme plek van harte aanbevelen! Fijn dat dit bestaat, hopelijk blijft dit zo, vooral als wij gebruikers het netjes achterlaten ;)
Sitecode: 195817
Op zich een prima plek, ware het niet, dat je als camperaar natuurlijk óók lid moet zijn van Pintrip om er "legaal" gebruik van te maken. Wij realiseerden ons dat te laat om nog te vertrekken en hebben er overnacht; niet op de officiële plek, maar iets ervoor, ook omdat wij nooit stroom nodig hebben. De reusachtige vrieskasten buiten maken bijna constant geluidsoverlast! Wel hebben we ieder genoten van heerlijk ijs voor 80 DK.
Op de sanizuil zit een melding geplakt dat hij defect is. Zo te zien al een langere tijd! Je kunt grijswater lozen en de toilet, maar er is geen spoelwater. Niet het allergste, maar wel jammer dat je er dus geen drinkwater kunt tanken. Geprobeerd bij de receptie, niemand aanwezig. Ook op bellen: geen reactie. Verder vonden we de plekken erg somber. Zijn niet gebleven, wel top dat er sporadisch dit soort plekken zijn in Nederland.
Op zich een prima, rustige plek. Alleen heel jammer dat de voorzieningen niet daar zijn, maar 850 meter elders. Kom je daar, is alles afgesloten met een hek....
2 foto's toegevoegd · meer dan 1 jaar geleden

Dankjewel Veri voor het fijne, rustige verblijf en jouw historische informatie en dat alles zo ongedwongen verloopt. Wij genoten van het uitzicht en de rust op 3/4 juni '25. Waarschijnlijk zijn we wel weer eens in de buurt en komen dan heel graag terug :))
Blijkbaar ondervinden we hier als camperaars verschillende ervaringen. Begin april '25 hebben we hier 2 nachten probleemloos gestaan. In alle rust "Grieks Gibraltar" kunnen bekijken en genoten van de gastvrijheid en het smakelijke eten hier. In de directe nabijheid ook de nodige boodschappen te halen. Wij waren positief verrast!