kleine terrassencamping gelegen op een hoogte nabij de stad Ettelbrück - bistro - broodjesservice - fietsverhuur - boodschappenservice - centrum 1km
Chemin du Camping 88
9022, Ettelbruck, Luxemburg€ 26,50 • 1 apr. t/m 30 okt.
Best Deal Camping Card, NKC - NKC/CCI Card, SVR - Stichting Vrije Recreatie, CKE - Camping Key Europe, CCI - Camping Card International, ACSI - Campingcard, ACSI - Campingcard
Kortingskaartenmooie nette camping alleen kloppen de prijzen niet met wat er hier op de camper contact app staat dit zijn voorseizoen prijzen ..ook je nkc kaart heb je niks aan wij betalen hier €83 voor 2 nachten met 3 pers.. schrokken behoorlijk .
Fijne aankomst, we werden goed geholpen en mochten zelf een plekje uitzoeken waar we wilden gaan staan met de camper. kleinschalige camping goed gevuld met caravans en campers. sanitair is goed, alles is aanwezig, schoon en netjes. wij hebben er 1 nacht gestaan maar dat kon er ook zomaar eentje meer worden, maar we moesten door naar de volgende " halte " het is een aanrader !!!! grt Gerwin.
lees meerheerlijke terrassencamping. kleinschalig. fijn ontvangst. lekker eten in bistro op camping.
Wasmachine
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom (16A)
Chemin du Camping 88
9022, Ettelbruck, Luxemburg49° 50' 45" N
ellen.ringelberg@gmx.de
€ 26,50 • 1 apr. t/m 30 okt.
KortingskaartenWasmachine
Lozen cassettetoilet