@Peter-Wenny
Leuke camperplaats voor de doorreis Grünberg op loopafstand. Je kunt goed eten in het Kroatiëche restaurant bij ingang( wel niet iedereen dag open) Sanitaire voorzieningen onder restaurant naar binnen.
leuke camperplaats alleen iets te weinig sanitaire en een koude douche Betalen werkte niet via zuil maar ging in restaurant waar je vermoedelijk super kunt eten want ze komen uit heren en vere om er te eten wij waren te laat met reserveren waar door we er niet konden eten. Lekker wandelgebied aan ander kant van rivier.
Leuke camperplaats met goede sanitaire voorzieningen en fijne fietsroute naar div dorpen in de omgeving. Maar nogmaals EERST AANMELDEN BIJ TANKSTATION voor dat je de plaats gaat oprijden hebben namelijk meegemaakt dat wij een plaats kregen toegewezen die al bezet was door iemand die zich nog niet gemeld had met moete kunnen uitleggen dat dit niet de bedoeling was maar deze campeerder wou perse deze plek!!
Leuke camperplaats voor bezoek aan Dinkensbühl alleen maar een paar plaatsen voor grotere campers . Je kunt gebruik maken van het openbaare wc's bij de Feuerwehr( wel even stukje lopen) Enig naardeel was tijdens ons verblijf dat er grote campers kwamen en op 3 plaatsen gingen staan zo dat de plaat zo vol was! Water en stroom tegen betaling
Fijne camperplaats je kunt kiezen uit twee plekken aan het water ( iets durder)of op een veldje betalen aan automaat Vriendelijk personeel op terrasje waar aan je de code van de WC moet vragen.
Fijne camperplaats voor een kort verblijf om het stadje te bezichtigen winkels op loopafstand( over oud spoor lopen 5 min) Goede sanitaire voorzieningen enig naardeel is dat niet iedereen plek met stoom voorzien kan worden
Sitecode: 20933
Leuke rustige camping goede sanitaire voorzieningen je kunt iets eten en drinken in de bisto en voor de camping stopt om de 2 uur een bus die je gratis naar Ettelbruck brengt
Kleine camperplaats met mini camping. Uitsteken sanitair en ruimte waar je iets kunt dinken met drank uit een koelkast met vriendelijke Nederlandse eigenaar.Maar preis aangave klopt niet en voor een Camperstaansplaats op een parkeerplaats iets te duur. Wij betalden voor camper met 2 personen 2 honden en stroom meer als het dubbele als de aangegeven €15 voor een overnachting op een parkeerplaats.
Leuke plek maar plaatsje zijn niet erg logisch ingedeeld WC en douches zijn te weinig 1 wc en 1 douche voor heren en 1 wc en douche voor vrouwen mede doordat deze door bezoekers van biergarten en voorbijgangers gebruik mogen worden!
Leuke rustige camperplaats pal naast een honde losloop gebied Sanitair is prima op loopafstand van leuk stadje Monnickendam De fietsroute naar Volendam met de boot naar Marken en terug naar Monnickendam is leuk om te doen!
Leuke beginnende camperplaats Prima sanitair en goede fiets verbinding naar Franeker en Harlingen is top! Alleen een minpuntje waren tijdens ons verblijf de aanwezige zo genaamde camperars !!! Iedereen op zich zelf waar je totaal geen contact mee kreeg zijn toe ook maar eerder vertrokken!
Mooie verzorgde camping met alles erop en aan incl leuk restaurantje met lekker eten! Is inmiddels wel niet meer onder Nederlands beheer.
Goede plek voor bezoek aan Praag alleen jammer dat de beheerders buiten bij het aanmelden en betalen erg onvriendelijk waren! Ook ziet er een klopgeest bij de mannen als vrouwen douche die naar 3 min op de deur klopt 🤣🤣
Mooie verzorgde camperplaats nette wc / douche (50 cent) € 15 2 pers stroom €4 leuke uitbater wat wil je meer waren op doorreis naar Tsjechië voor een nacht ideaal! Alleen jammer dat het restaurant ivm vakantie gesloten was.
leuke camping met zeer vriendelijke eigenaren en een gezellig terras komen zeker nog een keer terug maar dan op bijvoorbeeld het campingveld b omdat op de camperplaatsen het geluid van de ventilatoren van de naastgelegen boerderij nog al storend waren!
Een van de mooiste en rustigste plaatsen waar wij ooit overnacht hebben Betalen aan automaat en met havenkaart schone wc en douches . Op de plek ook een klein restaurant waar je goed kunt eten .Waren op doorreis maar zij een dag langer gebleven!
Mooie plek met gratis super zonsondergang div eetgelegenheden in de buurt met havenkaart kun je gebruik maken van wc en douche (wel even stukje lopen) en bij betaling krijg je 2 broodjes gratis in de supermarkt ( 5 min lopen)
Goede uitvalsbasis basis voor een bezoekje aan de stad. Kijk alleen voor dat je aan de automaat betaald of er nog plek is! Ook direct havenkaart erbij pakken voor het gebruik van het sanitair.
Zijn er met Hemelvaart maar hebben 6 camperplaatsen op de camping waar van 3 bezet zijn met caravans! Tevens zijn de borden van de quik stop weggehaald en het terrein s'avonds afgesloten dus al bij al is deze plek niet meer echt camper vriendelijk!!
Goede camping voor een bezoekje aan Wenen plaatsen zijn ruim zat en sanitair wordt goed schoongehouden . Ons enig minpuntje is dat er in de directe buurt geen eetgelegenheid was en de campeerwinkel maar kort geopent is . Wenen is vanuit de camping goed te doen via openbaar vervoer (wel dagkaart kopen bij receptie) maar van wegen de vele fietspaden is het met de fiets en betere optie gezien de bezienswaardigheden erg verspreid zijn .
Nette camping met alles nieuw en momenteel erg rustig en ruimte zat op onze plek idd overdag hoor je de weggebruikers maar savonds rustig. Enige punt aftrek is de voor Tsjechië hoge prijs ! Camper 2 personen 2 honden € 36 per nacht zonder douche daar moet nog extra voor betaald worden ?
Sitecode: 19130
Door de week een leuke cp maar in het weekeinde stampe vol en niet aan te raden !!!!! Volgens info zou er plaats voor 50 campers zijn maar wij werden van alle kanten klem gezet zo dat wij onze fietsen niet meer kwijt konden en stonden er door gebrek aan controle 70 campers !! Dan is € 22 toch aan de hoge kant !!