Camping Zebra

• Stroom

Een hele mooie camping, goed gelegen bij de waterval (op loopafstand). Sanitair wordt goed bijgehouden. Wat ik minder vond is dat er van tevoren een prijs was afgesproken en dat het bij het afrekenen anders (meer) bleek te zijn. De kosten voor het gebruiken van het zwembad kwam er nog bij, wat niet bekend was. Jammer.

Brigitte22

mei 2025

Prettige camping. Goede locatie boor wandelingen naar de waterval of anderszins. Mooi zwembad. . Plaatsen achteraan kijken uit op de vallei, bijzonder mooi. (nax 6.50 meter) Overige plekken zijn minder. Alle (camper)faciliteiten aanwezig. Sanitair is netjes. Eten in restaurant aanbevolen. Wasmachine kost 60 MAD. Bij betere verzorging van de plekken krijgen ze 5 sterren.

ellyaben

mrt 2025

Genoten van onze week in maart op deze fijne camping. Hazen en herten renden door het veld, vogels en parachutisten vlogen in de lucht. We lazen een boek en maakten vanaf de camping wandelingen. Op de fiets langs de IJssel naar Gorssel voor Museum More. Ruime plek, mooi sanitair, prachtig uitzicht en vriendelijke eigenaar. John en Elly uit Den Haag.

22000, Ouzoud ⵓⵣⵓⴷ أوزود, Marokko

32° 0' 22" N 6° 43' 10" W