@eelcodepeelko
Een geweldige tijd gehad bij dit gezin! We zouden 2 nachtjes blijven maar bleven langer. Een goede en fijne indruk van Marroko en de cultuur meegekregen. Alle maaltijden meegegeten, heerlijk! Staanplaats ruim en prettig. Elektra mogelijk, niet nodig gehad. Gebruok kunnen maken van een douche. Mijn kinderen hebben leuk kunnen spelen met de 2 meiden. We zijn nog met elkaar op stap geweest naar chefchaouen, een ervaring om niet te vergeten!
Fijne beschutte ruime plekken. Verder mag er nodig wat gebeuren op de camping...het ruikt er overal naar plas, sanitair oud en niet zo schoon. Vlakbij een leuk goedkoop attractiepark voor de kinderen.
Sitecode: 19388
Een hele mooie camping, goed gelegen bij de waterval (op loopafstand). Sanitair wordt goed bijgehouden. Wat ik minder vond is dat er van tevoren een prijs was afgesproken en dat het bij het afrekenen anders (meer) bleek te zijn. De kosten voor het gebruiken van het zwembad kwam er nog bij, wat niet bekend was. Jammer.
Sitecode: 19026
Wat een paradijsje zo vlakbij een stad! We mochten zelf weten waar te staan, wel wat prijziger dan andere campings (25e), heel fijn zwembad en restaurant. Eten en drinken ligt iets hoger in prijs. Sanitair super schoon!
Sitecode: 20767
Fijne camping, aardig personeel, goed gelegen (naast de zee bij een heerlijk koffietentje). Elke avond een gezellig marktje (ook voor kinderen) naast de camping. Sanitair mag wel wat beter schoongemaakt worden. Elke ochtend vers stokbrood, winkel op loopafstand. voor de 2e x teruggekomen.
hoi, Hier beland na positieve berichten op deze app. Het klopt alles is netjes voor elkaar! De prijs is per vandaag wel omhoog. Het is nu 12,- zonder stroom en 16,- incl
bijzondere verassing. echt heel leuk hoe een klein , niks-aan-de-hand dorpje hier heeft ingespeeld op de camperaars. prima uitvalsbasis voor een mooie rit door de bergen maarrrrrr neem oordoppen mee want de honden en hanen gaan aardig tekeer !!
een echte vrijplaats in deze gekke tijd! hier voel je de ontspanning en zoals de omschrijving al zegt … een verborgen paradijsje. Heerlijk ongedwongen en voor kinderen echt een fantastische plek. De camping is gelegen binnen een groter vakantiepark waardoor je ook de beschikking hebt over een binnenzwembad (tegen betaling) en restaurant,snackbar en winkel. Wij hebben hier echt onwijs genoten !!
wij kwamen spontaan langs en ondanks dat de nieuwe eigenaar nog volop werk te doen heeft aan renoveren is het ons onwijs goed bevallen. Het is een vrijplaats voor jong en oud. Potje lokale honing meegenomen. Wij komen zeker terug en houden deze plek met potentie goed in de gaten
wij stonden hier vandaag ( 17-3-22 ) Voor 25,- per 24u ! de waterafvoer is inmiddels gemaakt en lager gelegd. maar voor 25,- is er geen eens een prullenbak te vinden rond de camperplaats. Ook afstorten van toilet en de sanitaire voorzieningen zijn echt ver lopen als je hoge nood hebt. campingfaciliteiten zijn dik in orde verder maar er mag wat ons betreft ook nog wat rond de camperplaats gebeuren qua igg een toilet en prullenbak