Camping Buljarica

• Douche

2.7

Kudela

aug 2023

Wij zaten in een camper. Het stoppen was draaglijk. De ruimte tussen de campers bedraagt 2-2,5 meter. We haalden de stroom van 35 meter afstand. Gelukkig waren we met zijn tweeën, dus de T-tak+ werd opgelost met de 10 meter kabel van de receptioniste. Het toilet heeft 3 plaatsen voor vrouwen en 3 plaatsen voor mannen, 6 douches, alles is heel retro. Tussen 17.00 en 22.00 uur is er geen warm water. Sacc 40 campers, ongeveer 40 caravans en minimaal 100 tentplaatsen. De capaciteit is een beetje krap. € 23,5/dag voor 2 personen met 1 kinderwagen.

De camping is geschikt voor campers en tenten en heeft een bosrijk terrein. Het levert elektriciteit (2-gats stopcontact), water en toiletten. De camping biedt ook dagparkeren. De locatie is uitstekend met uitzicht op zee. Hoffelijk en behulpzaam personeel.

Semprefelice

jul 2022

ranzig, meer kan je er niet aan toevoegen. het is op een zaterdag dan wel heel druk akkoord , je staat ofwel tussen de wagens ofwel langst het “afgesloten” stuk . druk , stof algemeen gebouw wat een “Wc” moet voorstellen . ik kan me wel voorstellen dat het buiten het seizoen een leuke plaats is met min aan service. ga iets terug nr de camping merisa .

Unnamed Road

85300, Buljarica, Montenegro

42.19457 18.96407

Primitieve camping aan zee gelegen met mooi uitzicht - in toeristisch centrum

16 jun t/m 15 sep

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!