@Kudela
- 1999
Medio september € 36 inclusief elektriciteit. Het strand is bereikbaar via 87 traptreden. De ligstoel kost € 9. Het stopcontact is een blauwe stekker met 3 pinnen. De waterkranen zijn moeilijk te vinden. Ze zijn niet zuinig. Er zijn te weinig hangers in de natte ruimtes.
Inmiddels hebben er 2 campers en 4 busjes overnacht, de 4 busjes worden door de Grieken als campers gebruikt.
Eenvoudig maar geweldig. Schaduw boven de plaatsen, alles wat een kampeerder nodig heeft is aanwezig. Ik kan het alleen maar aan iedereen aanbevelen.
Wij zaten in een camper. Het stoppen was draaglijk. De ruimte tussen de campers bedraagt 2-2,5 meter. We haalden de stroom van 35 meter afstand. Gelukkig waren we met zijn tweeën, dus de T-tak+ werd opgelost met de 10 meter kabel van de receptioniste. Het toilet heeft 3 plaatsen voor vrouwen en 3 plaatsen voor mannen, 6 douches, alles is heel retro. Tussen 17.00 en 22.00 uur is er geen warm water. Sacc 40 campers, ongeveer 40 caravans en minimaal 100 tentplaatsen. De capaciteit is een beetje krap. € 23,5/dag voor 2 personen met 1 kinderwagen.
er wordt geen voorafgaande informatie gegeven. Bij binnenkomst geeft de automaat u een kaart. U dient bij het restaurant bij de ingang te betalen. Het interesseert de kassier niet dat we om 21.00 uur aankwamen en de volgende dag om 10.00 uur vertrokken. Ik moest € 20,- betalen.
€ 35 voor 2 personen/1 nacht, de plaats is behoorlijk bizar. Het waterblok is heel "eenvoudig" Dit alles 22.08.2023
Heel interessant, heel retro, maar tegelijkertijd geweldig. 90% van de plaatsen (percelen) zijn gereserveerd met geïnstalleerde caravans. 18.06.2023 Ik heb nauwelijks een leeg perceel gevonden. Op elk perceel is elektriciteit en water aanwezig. Grote bomen zorgen voor schaduw
Geen voorzieningen, een grote betonnen vlakte.
Sitecode: 19228
De gastheren zijn aardig. Het toilet is schoon en modern toilet. De cicaden zijn een beetje luidruchtig stilte, maar na zonsondergang. Beetje schokkend dat het kamp is bijna leeg. De zee is prachtig heldere ochtend, licht bewolkt middag, vergelijkbaar met het water van het Balatonmeer, alleen dit veel warmer (vertaald uit het Hongaars).