Camp Podkraj

• Stroom

hartelijk ontvangst, toegangsweg zeer krap en deels onverhard. sanitair netjes. voor wie van stilte houdt. wifi slecht. voor €10, werd een goed traditioneel diner geserveerd. prijs camper en 2 personen €20. ans en theo

We werden hartelijk ontvangen en direct mochten we tijdens de rondleiding de heerlijke kaki vruchten en de jujubes proeven die in de boomgaard rijkelijk groeien. Het is een prachtige camping midden in de natuur om te verblijven nadat je over het prachtige Skadarmeer meer hebt gevaren. Ook hebben we er heerlijk gegeten. We maakten vanaf de camping enkele mooie wandelingen.

Réal

jul 2024

Een heerlijke plek om te zijn, de rust is overweldigend. De eigenaar en zijn familie zijn uitermate vriendelijk en behulpzaam. In eerste instantie konden we de camping niet vinden, maar na een telefoontje haalde de eigenaar ons op. De omgeving is prachtig, als het warm is kan je in de rivier afkoelen. Dat is ongeveer 20 minuten lopen. Het eten, door de vrouw en moeder van de eigenaar bereid, is geweldig. Wij hebben zowel ontbeten als gedineerd.

Unnamed Road

81305, Dupilo, Montenegro

natuurcamping omgeven door bergen - aanrijden via aangegeven GPS-coordinaten - nieuw sanitair met 2 wc’s en 2 douches - wasmachine gratis - locatie op N42.25177 E19.07346 - Skadarmeer 2km - centrum 3km

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!