sluit me helemaal aan bij onderstaande reviews, een echte aanrader.
natuurcamping omgeven door bergen - aanrijden via aangegeven GPS-coordinaten - nieuw sanitair met 2 wc’s en 2 douches - wasmachine gratis - locatie op N42.25177 E19.07346 - Skadarmeer 2km - centrum 3km
Unnamed Road
Orahovo, Bar, Montenegro€ 15,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
Kortingskaartensluit me helemaal aan bij onderstaande reviews, een echte aanrader.
fijne,kleine natuurcamping. Zeer vriendelijke, behulpzame eigenaars. Lekker eten met een glaasje wijn voor een zeer schappelijke prijs. Spreken Engels. Echte aanrader👍👍👍
Kleine, door een familie gerunde camping, zeer, zeer aardige gastheren, goed eten van de gastvrouw voor een eerlijke prijs. Absoluut rustig en back-to-the-roots. Aanpak voor stacaravans van meer dan 6 m liever niet aanbevolen. Douche en toilet zeer goed onderhouden, afwasgelegenheid uitbreidbaar.
Wasmachine
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom (unknownA)
sluit me helemaal aan bij onderstaande reviews, een echte aanrader.
Unnamed Road
Orahovo, Bar, Montenegro42° 14' 46" N
€ 15,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenWasmachine
Lozen cassettetoilet