@user617520292
- 2021
Vriendelijke eigenaar, nog steeds 1 toilet /douche. Een zon en een schaduwveld. prijs inclusief stroom €33 Ans en Theo
steile oprit mooie plek, kaartverkoop bij het restaurant tegenover de apotheek. prijs incl lozen chem, drinkwater en electra €12. er is een schoon toilet aanwezig. Ans en Theo
hartelijk ontvangst, toegangsweg zeer krap en deels onverhard. sanitair netjes. voor wie van stilte houdt. wifi slecht. voor €10, werd een goed traditioneel diner geserveerd. prijs camper en 2 personen €20. ans en theo
Heerlijke plek goede verzorging en schoon, daarom een dagje extra gebleven.
Geweldig, alles wat je nodig hebt als camperaar is aanwezig en schoon. Medewerking van de eigenaar fantastisch, hij maakte een afspraak voor ons met de garage en reed mee om de route aan te geven en als tolk. achter de camping een rivier waar rafting wordt beoefend heel leuk om even te kijken of zelf mee te doen.
Erg leuk om een warm bad te nemen. Bij de 2de ingang van het parkeerterrein staat een nieuw bord met verboden te parkeren. De 1e afslag geen bord en zo het terrein opgereden. om 18 uur politie iedereen moest vertrekken.
Geweldig onthaal, gastvrij landelijk en verwennerij van begin tot eind. Nectaria maakt heerlijke produkten zelf, waarmee ze in de top 10 van Griekenland staat. Niko helpt je met aansluiten electriciteit.