Auto Kamp Bova

• Douche

W

Wooolfy

okt 2025

Het is al gesloten voor dit jaar. Het is beter om niet helemaal naar de ingang te rijden met een grotere camper. Er is weinig ruimte om te keren; in het ergste geval moet je achteruit rijden. Ik kan de camping zelf niet beoordelen, dus ik geef hem 4 sterren.

waanzinnig mooi plekje voor de echte kampeerders. Niet voor de hele grote campers en caravans. Hele vriendelijke eigenaresse die ons goed naar onze plekje heeft begeleid. Je stap zo van het kampeerterrein de zee in. Heel gemoedelijk en gewoon lekker basic. Echt een aanrader voor de “basic” kampeerders.

Pitschi79

aug 2025

Wat een camping! Alleen geschikt voor ECHTE kampeerders, want de voorzieningen zijn basic, maar het sanitair is schoon! En alleen geschikt voor tenten of kleine bussen/campers, anders kom je niet door de poort! Je zit onder linde- en vijgenbomen direct aan een klein strandje met een barretje. Idyllisch en rustig. Tivat ligt om de hoek, net als de winkels.

Racica 314

85320, Tivat, Montenegro

local camping -gelegen aan baai van Kotor - beach bar direct aan de camping - centrum Tivat 1.7km

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!