@Pitschi79

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

5-6 plaatsen op een mooie boerderij, douche/toilet/stroom aanwezig + schoon; met prachtig uitzicht over de velden; hier gestopt op de terugweg uit Albanië.

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Eenvoudige camping met schone douches en toiletten, elektriciteit en internet bij de bar. Het was warm, maar er waait altijd een briesje in de bergen. De man bij de check-in was superaardig! We bestelden een diner zonder menu: de enige vraag was of het vegetarisch of vlees was – verrassing. En het was zo lekker. Maar het allermooiste: het uitzicht op de bergen!!! Onbeschrijfelijk! En slechts 400 meter lopen naar de grotten.

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Wat een camping! Alleen geschikt voor ECHTE kampeerders, want de voorzieningen zijn basic, maar het sanitair is schoon! En alleen geschikt voor tenten of kleine bussen/campers, anders kom je niet door de poort! Je zit onder linde- en vijgenbomen direct aan een klein strandje met een barretje. Idyllisch en rustig. Tivat ligt om de hoek, net als de winkels.

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Een wat gedateerde, maar nog steeds goede camping: mooie, ruime, deels schaduwrijke plaatsen (in deel B), schoon sanitair, 5 minuten van het strand. Perfect voor sightseeing in Dubrovnik (5 km van de oude stad, 15 minuten met de bus).

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Grote camping direct aan zee, met veel te bieden (jetskiën, sport, restaurant, speeltuin, enz.) - voor wie dat nodig heeft. We waren op doorreis naar het zuiden, maar kregen meteen een plekje zonder reservering (in juli). Het sanitair is chique en erg schoon! Split is gemakkelijk bereikbaar met de bus of te voet.

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Een kleine, rustige en charmante plek, met een zeer vriendelijke ontvangst door de eigenaar. Direct aan het meer om te zwemmen en een heerlijk restaurant. Een insidertip!

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Prachtige, rustige camping! Lekker Beiers eten in het restaurant, staanplaatsen op de weide. Helaas kwamen we aan in de regen en was de plek erg nat; maar dat kan niemand de schuld geven. We waren op doorreis naar Albanië. We komen terug om Passau en omgeving te verkennen.