Camperlocatie [op een voormalige camping] - Hijkerveld - Kamp Westerbork - Museumdorp Orvelte - honden aangelijnd - betaling via trustbox - centrum 2km
Oranjekanaal Zuidzijde 45
9415 TJ, Hijken, Nederland€ 12,60 • 1 jan. t/m 31 dec.
Kortingskaartensuper plek als je van rust houd of wilt genieten van de natuur, zo hoort een camperplek te zijn nette wc, douche verwarmd en van de Polen die in het huis wonen, die niets met de plek zelf te maken hebben, daar heb je totaal geen last van
Bij aankomst een verlaten boel, met veel auto's Pools kenteken. Hier en daar wat lege flessen, zijn maar gauw verder gegaan. Bij wegrijden zagen we dat de brievenbus overvol was met daarnaast een boord, te koop, mogelijk verklaard dit het een en ander.
jammer dat u niet rechtstreeks contact heeft gezocht nu komt het negatief over en dat is niet terecht, de Poolse auto's hebben niets met de CP te maken evenzo het bord te koop, het is niet mijn gewoonte te reageren op een review, maar dit moest ik even kwijt, u doet de CP onrecht aan op deze manier
Rustige camperplaats, zelf plekje zoeken, contant betalen (€10 + 1,30 toerbel pp per nacht dus €12,60); geen wifi.
Lozen cassettetoilet
Stroom (8A)
Vuilnisbak
Douche
Oranjekanaal Zuidzijde 45
9415 TJ, Hijken, Nederland52° 54' 6" N
femmie.roelof@gmail.com
€ 12,60 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenLozen cassettetoilet
Stroom (8A)