Met Campercontact PRO ben jij de baas in de camper

Met een abonnement op Campercontact PRO is de zoektocht naar de volgende camperplaats of camping nog veel eenvoudiger. Je bent minder tijd kwijt aan het zoeken en hebt meer tijd om te genieten van je campervakantie!

Zo koop je PRO

• Klik rechts bovenaan deze pagina op account en log in.
  • Heb je nog geen account? Maak dan een nieuw account aan.
  • Klik in datzelfde menu op de knop waarin je gebruikersnaam staat (account).
  • Klik op 'Koop Campercontact PRO nu'.

Of open/download de Campercontact app en kies in het menu voor 'Campercontact PRO'.

• App Store download button
  • Google Play download button

Dit is waarom je Campercontact PRO wilt hebben

Wij zetten alle voordelen voor je op een rij:

Campercontact PRO - onbeperkt aantal locaties

Onbeperkt aantal camperlocaties

Nog niet precies duidelijk waar jouw volgende overnachtingslocatie zich bevindt? Of aan welke wensen die moet voldoen? Geen probleem! Met Campercontact PRO heb je onbeperkt toegang tot alle 38.000+ camperplaatsen, campings en serviceplaatsen. Als gratis gebruiker is dit gelimiteerd tot drie locaties per dag.

Campercontact PRO - Offline modus

Offline modus

Bespaar op de kosten van je dataverbruik door de app volledig offline te gebruiken. Ook handig op plekken met een slechte dekking, zoals in de bergen, aan het strand of in bosrijke gebieden.

Campercontact PRO - uitgebreide filters

Uitgebreide filters

Is er op locatie stroom en water aanwezig? Een loosplek voor het afvalwater en het cassettetoilet? Filter en ontdek! En ken je de filteroptie 'openingsperiode' al? Hiermee kun je ervoor zorgen dat alleen locaties worden getoond die open zijn tijdens jouw bezoek.

Campercontact PRO - Satelliet modus

Satelliet modus

Met de satelliet modus van de kaart krijg je een nog beter beeld van de camperplaats of camping. Zo zie je de omgeving beter en zie je hoe groot de locatie eigenlijk is.

Campercontact PRO - contactmogelijkheden

Directe contactmogelijkheden

Wil je voor vertrek weten of er een plek beschikbaar is? Neem direct contact op met de locatie via de telefoon of per mail. Of bezoek hun website.

Campercontact PRO - navigeren

Route functionaliteit

Heb je een mooie camperplaats of camping gevonden? Gebruik de route-knop om direct naar de plek te navigeren. De coördinaten worden ingeladen in een navigatie-app naar keuze.

Campercontact PRO - Favorieten opslaan

Favorieten

Sla camperlocaties op als favoriet om bij te houden waar je allemaal bent geweest of omdat je deze nog (opnieuw) wilt bezoeken. Je kunt jouw favorieten op de kaart bekijken én alle filters erop loslaten.

Advertentievrij

Er worden geen reclamebanners meer getoond, zodra je bent overgestapt op Campercontact PRO.

En er is nog meer voordeel!

Foto's en reviews
Met PRO krijg je toegang tot alle beschikbare foto's en reviews. Op dit moment staan er ruim 600.000 ervaringen van camperaars op Campercontact en worden de 38.000+ locaties gepresenteerd door middel van 325.000 foto's. Voldoende informatie om de perfecte camperplek te kunnen vinden!

Korting op Camperroutes
Als PRO-gebruiker heb je ook nog eens recht op € 2,- korting op iedere Camperroute van Campercontact!

pro-features-1
pro-features-2

Abonnement per maand of per jaar

Campercontact PRO is beschikbaar voor €2,49 per maand of €9,99 per jaar. Ga je op een korte campertrip, dan is onze maandoptie ideaal voor jou. Ga je vaker weg, of maak je lange reizen, dan is een jaar het handigst. En Het mooie is, je helpt hiermee niet alleen jezelf aan handige functionaliteiten, maar ook je mede-camperaars en het Campercontact platform. Zo kunnen we nog meer waardevolle functies ontwikkelen. Daar heb jij dan ook weer profijt van!

Het abonnement vernieuwt automatisch wanneer jouw maand of jaar voorbij is. Zo zit je nooit zonder Campercontact PRO. Wel zo handig als je toevallig net op reis bent.

⭐⭐⭐⭐⭐ 5 / 5

'Wij gebruiken de app regelmatig en het is echt een toevoeging voor ons camper gebruik, waar je ook bent... een snelle blik op de app en je vindt snel een leuke camperplaats in de buurt. En ben je tevreden over de plaats dan zet je hem bij je favorieten om er vervolgens makkelijk terug te keren.'

- M & M van Dijken

⭐⭐⭐⭐⭐ 5 / 5

'Wij vinden de Campercontact app een uitkomst als we onderweg zijn. We staan op campings én camperplaatsen en wisselen af omdat het (financieel)kan!

Gebruik offline is prettig en de keuze mogelijkheden wat je wilt op een plek zijn erg prettig want we willen af en toe lekker douchen en wat eten.. dan is zo'n zoekopdracht top.'

- Dhr en mevr Plugge

⭐⭐⭐⭐⭐ 5 / 5

'Campercontact is onze gids op de reizen die we maken met onze camper. We zijn al ruim 30 jaar fervent camperaars, staan het liefst op plekken zonder poespas. Het mooie van Campercontact is dat je dit perfect kunt filteren.  De informatie is, ook door de ervaringen van anderen, een goede hulp om weer een etappe te plannen.'

- Abel Vink

• Vragen over Campercontact PRO? Wij beantwoorden ze voor je.

• Je koopt Campercontact PRO heel eenvoudig via jouw account bovenaan de website. Log dus even in of maak een account aan en klik op ‘Campercontact PRO kopen’. Voor slechts € 2,49 per maand of € 9,99 per jaar profiteer je van alle voordelen die op deze pagina zijn beschreven. Het abonnement vernieuwt automatisch wanneer jouw gekozen termijn afloopt.

Op de website:

1. Klik rechts bovenin op account en log in of maak een nieuw account aan.
      2. Klik in datzelfde menu op Campercontact PRO kopen.
      3. Klik op de oranje koopknop.
      4. Kies een jaar- of maandabonnement en klik opnieuw op de oranje knop.
      5. Kies de betaalmethode en rond de transactie af.
      6. Nu heb je Campercontact PRO! We bevestigen dit per e-mail.

PRO in de app kopen? Dat kan ook!

• Je koopt Campercontact PRO via de Campercontact app, via het menu item ‘Mijn aankopen’, via het menu item Campercontact PRO of via één van de banners die je als FREE-gebruiker tegenkomt in de app. Voor slechts € 2,49 per maand, of € 9,99 voor een heel jaar, profiteer je onder andere van de volgende voordelen: een onbeperkt aantal locaties bekijken per dag, korting op onze camperroutes, een app zonder advertenties, het opslaan van je favoriete camperlocaties, de offline modus in de app en zoek je nog sneller met de extra filtermogelijkheden.

In onderstaande filmpje is te zien hoe je Campercontact PRO koopt (via de Google Play Store). In dit geval wordt Campercontact PRO aangekocht met Google Play saldo.

• Op de website

Via jouw account bovenaan de website. Na het inloggen krijg je de optie om Campercontact PRO te kopen. Afrekenen gaat via de omgeving van onze betaalprovider Mollie. Je kunt met iDeal, creditcard, Bancontact & SOFORT betalen. Na betaling heb je PRO, ook in de app. Het abonnement vernieuwt automatisch wanneer jouw gekozen termijn afloopt.

In de app

Campercontact PRO is ook te koop in de app. Betalen gaat via de Apple store (voor iOS -gebruikers) en de Google Play Store (Android-gebruikers). Het abonnement vernieuwt automatisch wanneer jouw gekozen termijn afloopt.

Betaalmethodes via de App store (iOS):

Google Play Store (Android):

• Creditcard (American Express, MasterCard, Visa, Visa Electron)
      • Facturering via mobiele provider (KPN, Tele2, T-mobile, Vodafone)
      • Google Play-saldo en Google Play-cadeaukaarten
      • PayPal
      • My paysafecard
      • En iDEAL dan? Kan ik als Android-gebruiker Campercontact PRO betalen via iDEAL? Indirect wel. Je kunt je Play-saldo verhogen via IDEAL en daarmee Campercontact PRO aankopen.
    • Dit kun je op verschillende manieren terugzien. Bijvoorbeeld:

• Bovenaan ‘Mijn profiel’ in de app en op de website. Hier staat of Campercontact PRO actief is of niet.
      • Het aantal reviews en foto’s dat bij een locatie wordt getoond. Met een FREE-account zie je maximaal 3 reviews en maximaal 5 foto’s bij een locatie.
      • Op de kaart in de app ziet een FREE-gebruiker een groen ‘Upgrade’ icoontje, een PRO-gebruiker niet.
      • De advertenties die worden getoond tussen de zoekresultaten. PRO-gebruikers zien deze advertenties niet.
      • Het Campercontact PRO scherm dat in de app naar voren komt als je een functie aanklikt die alleen beschikbaar is als PRO-gebruiker.
      • Het menu item ‘Campercontact PRO’ in de app: Als FREE-user krijg je hier de mogelijkheid om de app te kopen.
    • Zeker! Je kunt op meerdere toestellen inloggen met hetzelfde Campercontact account. Ook tegelijkertijd. Log in dit geval in met dezelfde inloggegevens.

• Zolang je lid bent van de NKC heb je recht op Campercontact PRO. Je hoeft Campercontact PRO dus niet meer aan te schaffen. Om gebruik te maken van de PRO-versie van Campercontact, log je in met het e-mailadres dat je gebruikt voor je lidmaatschap bij de NKC.

• Campercontact PRO is de volledige, betaalde versie van Campercontact. Met dit abonnement heb je toegang tot extra functies naast alle basisfuncties van Campercontact. Deze functies staan hierboven op deze pagina beschreven. Het abonnement vernieuwt automatisch wanneer jouw gekozen termijn afloopt.

Campercontact. Discover. Stay. Share.