Kleinschalige SVR camping in bosrijk deel van Drenthe en Friesland - hemelvaart en Pinksteren en meivakantie = hoogseizoen - Drents Friese Wold - centrum 3km.
Vallaatweg 4
8391 MB, Noordwolde, Nederland€ 18,00 • 15 mrt. t/m 9 jul.
€ 20,00 • 10 jul. t/m 28 aug.
€ 18,00 • 29 aug. t/m 31 okt.
Kortingskaartenprima camping. rustig op mooie locatie. vooral sijzoensplaatsen, camperplaatsen langs de hoofdroute van de camping, maar iedereen is vriendelijk
Leuke kleine camping met 4 camperplaatsen. Plaatsen zijn niet erg groot. Wij stonden op nr 4 die geeft het ruimste gevoel. Electriciteit met 1 euro stukken. Douche en toilet proper onderhouden. In de kantine ( toen wij er waren) ook mogelijkheid afhaalmaaltijd tegen een eerlijke prijs. . Geen broodjesservice. Bakker en warenhuis op 2, 5 km. Vriendelijke eigenaars. Zoek je rust is dit een zeer leuke plek.
lees meerVriendelijke ontvangst. 4 camperplaatsen. Het sanitair is bijzonder schoon! De hele camping ziet er verzorgd uit. Veel informatie aanwezig.
Wasmachine
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom (6A)
Vallaatweg 4
8391 MB, Noordwolde, Nederland52° 53' 2" N
info@campingrotandorp.nl
€ 18,00 • 15 mrt. t/m 9 jul.
€ 20,00 • 10 jul. t/m 28 aug.
€ 18,00 • 29 aug. t/m 31 okt.
KortingskaartenWasmachine
Lozen cassettetoilet