Minicamping Rufus

• Stroom

• Douche

• WiFi

Wij vonden het tegen vallen. Zeker gezien de prijs. Verouderd, slechte staat van onderhoud en niet schoon. Er wordt te weinig gepoetst zeker in de sanitaire ruimtes, afvalbakken zaten twee dagen lang vol en zeer nat voorportaal (plassen water binnen). Als je voor deze prijs dan ook nog met 50 cent naar de douche moet en voor warm water voor de afwas moet betalen vind ik niet goed.

AnnemarieB

aug 2021

Helemaal eens met vorige review, wij vonden deze locatie heerlijk. Gezellige plek en prachtig gelegen.

ArnoP

jul 2021

Prachtige ligging aan doorgaande vaart, leuk om bootjes te kijken vanaf camping of terras. Of om zelf bootje te huren. Eenvoudig maar goed sanitair, provisorische stortplaats voor chemisch toilet. Geen grijs water stortplaats. Goede WiFi. Mooi uitgangspunt voor wandeling (Terherne 10km langs het water) of fietstocht. Zeer vriendelijke medewerkers!

Bloksleat 8

8512 AA, De Friese Meren, Nederland

Midden in de natuur - de Langweerder Wielen - het Sneekermeer -Joure - Sneek - verhuur zeilboten, accommodaties en sloepen - terras aan het water - centrum 10km