Jachthaven De Drait Yachting

Camperplaatsen

• Stroom

• Douche

plek is oké,maar je helemaal naar de andere kant van de haven lopen,erg ver,om naar de wc/douche te kunnen. Deze zijn zwaar verouderd en de douches gewoon smerig. Er is geen WiFi en de havenmeester is bijna onbereikbaar. Andere mensen op de jachthaven hebben ons verder geholpen. Voorzieningen zijn niet meer van deze tijd, teleurstellend

janwij

jul 2025

de plek op de steiger waar we stonden was echt uniek met alle vaartuigen die langs kwamen. toiletten en douches (1€ voor 5min) zijn oud maar schoon. we hebben ons goed vermaakt.

Roma6567

mei 2025

Op zich een mooie locatie maar de prijs/kwaliteit staat niet echt in verhouding. Sanitair zeer verouderd en redelijk ver van de camperplaats. Zou een geweldige camperplaats zijn in een mooie omgeving als ze het zouden updaten en wat beter onderhouden. Toegangsysteem is schijnbaar voor menigeen ingewikkeld…verscheidene campers maken dagelijks rechtsomkeert en zoeken hun heil ergens anders.

Buitenstvallaat 2

9204 WX, Drachten, Nederland

locatie op het jachthaventerrein - uitzicht over het water - wifi bij havengebouw - nationaalpark de Alde Feanen - Verhuur van sloepen bij 2e locatie op Biskopswei 27 - gasdepot - fietsen te huur - camperservice en reparatie - centrum 5km