Recreatiebedrijf Heerenzijl

FamBezemer

aug 2025

Dit Jaar voor de tweede keer op Heerenzijl. Wat een warm bad! Tjitske en Jeroen zijn ontzettend lief en heel erg behulpzaam. Alles is netjes onderhouden en het sanitair is brandschoon. Hele ruime kampeerplekken (netjes gemaaid) en midden in de natuur met een heel leuk uitzicht over de ingang van het haventje. Midden in een heel mooi gebied midden in Friesland (wandelen, fietsen en vooral watersport) Echt een aanrader!!

Hans---Alice

aug 2025

Wat genieten we hier! We staan op plek 15: zon én fijne schaduw van hoge bomen. Vanaf onze plek zien we de bootjes uit de haven vertrekken en terugkomen – een leuk schouwspel. Het sanitair is mooi schoon, afval wordt netjes gescheiden. De vrolijke, hartelijke ontvangst door de gastvrouw maakt het helemaal af. Een rustige camping waar je tot ontspanning komt. Huur hier een boot om het water op te gaan. Breng een bezoek aan Kameleondorp Terherne.

jrbiesma

aug 2025

Weer heerlijk genoten ! Komen zeker terug en hopelijk voor een langere periode ! prachtige locatie! Prima sanitair !!

Hearresyl 1

8542 AV, Goingarijp, Nederland

kampeerplaatsen - gelegen tussen de watersport dorpen Joure 5km en Terherne 1,5km - Friese meren - botenverhuur in Heerenzijl - centrum 1km

1 apr t/m 1 nov