Parking Caspar de Roblesdijk

• Honden toegestaan

• Shop of kiosk

Fenix2

jun 2025

Voor ons een top plekje. Op fietsafstand van Harlingen. Betalen in het lichtblauwe winkeltje aan de overkant. De dijk over voor zicht op de mooiste zonsondergang, of een hengeltje uitgooien met gekochte zagers in hetzelfde hengelsport winkeltje. Naar het toilet in de kerk vanaf 10:00 geopend.

een simpel parkeer terreintje langs de doorgaande weg . erg veel overlast door de scooter jongetjes die stunten en racen over de doorgaande weg . wij zijn weer vertrokken .

Ad-F

mei 2024

Leuk plekje om de nacht door te brengen. Het was zelfs geen probleem om je stoel buiten te zetten. We stonden er met uiteindelijk 4 campers. Maar genoeg ruimte naast je. Dorpje zelf is erg verpauperd. Heel veel lege woningen. Het was de 2e nacht van Noorderlicht, dus wij hadden hoop. Helaas was het mistig. Het was daardoor denk ik druk langs de doorgaande weg. Maar rustige nacht. Topplek met picknick tafel en prullenbak. Als kerk open is =WC

Caspar de Roblesdijk 3

8751 TH, Zurich, Nederland

camperlocatie in het dorp - betaling bij Zuricher bank (Hengelsport winkel) - achter de Zeedijk van de Waddenzee - Harlingen - centrum 250m