Familiecamping - kampeerplaatsen - kinderboerderij - centrum 3,5km
Langeweg 14
8166 GT, Emst, Nederland€ 35,00 • 1 apr. t/m 31 okt.
CKE - Camping Key Europe, ACSI - Campingcard, ACSI - Campingcard
Kortingskaartenprachtige camping, alleen het heen en weer gerij met auto’s daar zouden ze een oplossing voor moeten vinden, of via de ene kant heen en via de andere weg terug, al veel gevaarlijke situaties gezien
gisteravond zijn wij hier voor een nachtje neer gestreken. zeer vriendelijke eigenaars en alles is tip top inorde en schoon. komen zeker terug
Mooie camping met voldoende ruime plekken. We hebben hier gestaan in september met privé sanitair bij de plaats. Netjes en prima voorziening. De omgeving is schitterend en nodigt uit om flinke fietstochten te maken.
Wasmachine
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom
8166 GT, Emst, Nederland52° 19' 49" N
info@zandhegge.nl
€ 35,00 • 1 apr. t/m 31 okt.
CKE - Camping Key Europe, ACSI - Campingcard, ACSI - Campingcard
KortingskaartenWasmachine