camping in het fraaie Achterhoekse coulissenlandschap tussen de dorpen Hengelo (Gld) en Wichmond - onderdeel van kleinschalig woonzorgproject “Woonerf Luscinia” - onderhoud door bewoners en dagbesteders - 7ha terreingrootte - centrum 3km
Lankhorsterstraat 21
7255 LC, Hengelo, Nederland€ 17,00 • 1 mei t/m 1 okt.
svr
KortingskaartenSuper mooie camping vooral ook voor campers. Ruime plaatsen en vooral mooi waterpas en gras. Echt een aanrader. Gewoon heen gaan en overtuig uzelf het.
Rustige en kleinschalige SVR camping bij een woonzorg accommodatie. Ruime plaatsen. Louter natuurgeluiden. Zeer vriendelijke eigenaar. Heerlijk fietsen in de omgeving. Plek om terug te komen en dat zullen we zeker doen. Enige dat ontbreekt is mogelijkheid om vuil water te lozen, voor ons geen probleem.
lees meerFijne plaats om te staan. De beheerder is erg behulpzaam en het bestelde eten was heerlijk.
Wasmachine
Lozen cassettetoilet
Stroom (10A)
Vuilnisbak
Lankhorsterstraat 21
7255 LC, Hengelo, Nederland52° 4' 19" N
info@campingdenachtegaal.nl
€ 17,00 • 1 mei t/m 1 okt.
svr
KortingskaartenWasmachine