Kampeerplaatsen en camperplaatsen - zwem- en recreatieplas “De Beldert” 2km - Eiland van Maurik 4km - centrum Ommeren 4km
Spilbergen 6
4032 NW, Ommeren, Nederland€ 24,06 • 24 apr. t/m 30 apr.
€ 25,56 • 1 mei t/m 10 sep.
€ 24,06 • 11 sep. t/m 30 sep.
Kortingskaartenmooie groote plaatsen met tegel teras wij zijn hier 4 dagen geweest prachtige omgeving om te fietsen op camping voorzieningen toiletten eenvoudig maar schoon diverse zit hoekjes
Kleine, sobere camping. In de nabije omgeving van de camping niet echt mooi om te wandelen en ook qua fietsen vonden wij niet erg bijzonder. Bij veel regen is de grasmat erg zacht waardoor je met een grotere camper/caravan vast kunt komen. ACSI tarief is excl 0,50 ct voor douchen en toeristenbelasting en op de eindafrekening stond iets onduidelijks over milieuheffingskosten. Vast erg mooi als bloesem in bloei staat maar voor nu gaan wij door.
lees meerWe hadden het rijk voor onszelf, maar we werden erg vriendelijk ontvangen. Het zag er naar uit dat er in het seizoen en buiten corona genoeg vertier is als je daar behoefte aan hebt. De verharde plekken zijn prettig, maar maken ook dat je niet kunt kiezen hoe je je camper weg wilt zetten. Wij hadden een mooi weids uitzicht. Water en stroom vlakbij. Dik tevreden!
lees meerWasmachine
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom (4A)
Vuilnisbak
lees meerSpilbergen 6
4032 NW, Ommeren, Nederland51° 55' 55" N
welkom@campingstadenland.nl
€ 24,06 • 24 apr. t/m 30 apr.
€ 25,56 • 1 mei t/m 10 sep.
€ 24,06 • 11 sep. t/m 30 sep.
KortingskaartenWasmachine
Lozen cassettetoilet