Wat een heerlijk rustige mooie plek. Hele vriendelijke mensen. In tegenstelling tot de vorige recensie nemen wij die varkensgeur en verkeerslawaai niet waar. Wij komen graag terug.
Uitstekende plek om paar nachten te vertoeven. Mooie, ruime en vlakke staplaatsen, zeer vriendelijke ontvangst (door Monique), schoon sanitair, prachtige fietsroutes in de omgeving en naast recreatiegebied Bussloo en sauna Bussloo. Kortom, een aanrader!
Camperlocatie prima en de ontvangst allervriendelijkst. Echter de penetrante varkensgeur en hinderlijke verkeersgeluiden van A1 en naastgelegen weg betekent voor ons: dit was de eerste en tevens laatste keer op deze CP !!