Camping De Harmienehoeve

JoopenWil

aug 2021

We kwamen te vroeg op de camping aan, maar als de besproken plaats vrij is, dan kan het toch wel? Nee, u moet wachten tot 1 uur. De plek was niet vrij, want de auto van de naastgelegen plek stond er op. Daar kunnen we makkelijk naast staan, opperde ik. Nee, u moet wachten. Camper geparkeerd en we wilden alvast gaan fietsen. Worden we op een verschrikkelijke arrogante, onbeschofte manier aangesproken door Boeing. Zijn direct vertrokken Wel betaald

De omgeving is echt prachtig, maar voor ons was de camping net wat te 'massaal'. Volle camping, verder prima ontvangst en sanitair. Maar net wat je zoekt!

Ellie_Smyth

jul 2021

Prima camping, rustige idyllische ligging aan Duitse grens. Zeer vriendelijke eigenaren en veel activiteiten om de kinderen te vermaken. Lekker rustig 's nachts en schone wasgelegenheid. Een aanrader voor een rustige vakantie.

Brandenweg 2

7108 AX, Winterswijk Woold, Nederland

camping met vaste seizoenplaatsen maar ook passantenvelden - amperage kan verhoogd worden - centrum 4km

1 mrt t/m 31 okt

ACSI - Campingcard