Minicamping bij hotel - nabijbij Jipsinghuizen - in winterseizoen geen sanitaire voorzieningen - theetuin - centrum 4km
Weenderstraat 4
9551 TK, Sellingen, Nederland€ 15,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenPrachtige kleinschalige camping vlakbij het natuurgebied van de Ruiten-A, waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen. Prijs van de camping is slechts € 15, maar mag zeker meer zijn. Ontvangst is vriendelijk, het uitzicht landelijk.
Wat een fijn en rustig plekje!!! Het uitzicht prachtig. 1 douche, met heerlijk warm water, een dames en heren toilet. Voldoende, we hebben ten slotte ook alles bij ons!
Een rustige plek met mooi uitzicht, rustig. Het sanitair is wat primitief en erg zuinig als er vijf campers zouden staan.
Wasmachine
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom
Vuilnisbak
Weenderstraat 4
9551 TK, Sellingen, Nederland52° 58' 40" N
info@hoteldewaalehof.nl
€ 15,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenWasmachine
Lozen cassettetoilet