Hoeve Linnerveld

Geclaimd door eigenaar

• Douche

• WiFi

Bij Hoeve Linnerveld stonden we heel erg leuk met onze camper. De aardige eigenaar heeft ons bij aankomst een korte rondleiding gegeven. Het sanitair is erg mooi en de douches zijn heerlijk en zonder muntjes oid. Je kunt er heerlijk fietsen naar bijv Montfort of Sint Odiliënberg beide 20 minuutjes. Kortom een echte aanrader!

De zijn van die pareltjes en dit is er zeker 1 ! Vriendelijke eigenaren, ruime plaatsen mag kiezen waar je wilt staan, sanitair zo schoon daarnaast nog gratis ook, (tip misschien een grotere antislip inloopmat) zeer rustig op de camping omgeving is prachtig om te wandelen en fietsen. Wij blijven bijna nooit ergens hangen nu 2x bijgeboekt gewoon een week gestaan. Deze familie heeft het goed voor elkaar wij zeggen daarom SUPER bedankt Janny, Leo

Bimbo58

sep 2025

Uitstekende camping, met beschikbare plaatsen en kampeerplaatsen. Zeer vriendelijke beheerder, uitstekende service. Zeer schoon sanitair. Rustige sfeer in de natuur. Roermond is op fietsafstand. Prachtige omgeving. We komen terug.

Berkenallee 2a

6077 PA, Sint Odiliënberg, Nederland