Mini camping Kleinbaest

• Vuilnisbak

• Douche

ErikMetDePet

aug 2025

Prima camping. Rustig, mooi uitzicht. Schone douche en toilet ruimte. Aardige beheerders.

MarcellusSpoorendonk

jul 2025

Het leek zo mooi. We hadden gereserveerd woensdag tot woensdag de week er op. We moesten €200,- al vast betalen als voorschot. Geen probleem, snap ik wel. Echter de vrijdag er voor sloeg het noodlot toe. De distributie ketting van onze camperbus brak. de ANWB, heeft ons geweldig geholpen. Maar het was al duidelijk dat wij nooit woensdag op deze camping konden komen. We hebben een e-mail gestuurd, met deze uitleg en het verzoek of we ons voorscho

NettyPerfors

sep 2023

Mooie kleine natuur camping in het Brabantse land. Prachtig toilet gebouw en goede sfeer. Je krijgt een plek toegewezen, wij stonden aan de rand met uitzicht over de weilanden en schapen. Min puntje was wel dat we extra moesten betalen omdat we een uur langer bleven staan dan de genoemde vertrek tijd. Regels zijn regels zei de eigenaresse. iets meer souplesse past beter bij het vakantie gevoel.

Achterste Heistraat 1

5091 JB, Oost-, West- en Middelbeers, Nederland